2013-07-11 22:44:20
Φωτογραφία για Πως μας κοροϊδεύουν με τις...  δημοσκοπήσεις ...!!! Δείτε και μια πραγματική...!!!
 

Είναι πολύ απλό. Εάν ήταν πραγματική η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας θα είχαν κάνει εκλογές ...χθες...!!! θα το ήθελε κι η τρόικα και κυρίως η κ. Μέρκελ. Θα μηδένιζαν το κοντέρ και θα έπαιρναν τα μέτρα που ήθελαν και με νωπή την λαϊκή εντολή...!!!

Για να αποφεύγουν τις εκλογές σαν το διάολο το λιβάνι καταλαβαίνετε..., τι δείχνουν οι κρυφές μετρ΄ήσεις της κοινής γνώμη...!!! Και μην ξεχνάτε..., η όποια δημοπσκόπηση βγάζει ό, τι θέλει εκείνος που την πληρώνει και κυρίως όταν διενεργείται από εταιρεία που έχει οικονομικά προβλήματα όπως όλες οι επιχειρήσεις αυτήν την περίοδο και επιπλέον επιζητεί να πάρει και έργα από την κυβέρνηση...!!! 

Δείτε τώρα την παρακάτω πραγματική δημοσκόπηση...!!!

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου στον νομό Αχαϊας, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,8%, η Νέα Δημοκρατία 15,5%, το ΠΑΣΟΚ 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 3,1%, η Χρυσή Αυγή 7,6%, το ΚΚΕ 4,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,7% και άλλο κόμμα 5,4%., όπως μας ενημερώνει η εταιρια Data RC, που έκανε την δημοσκόπηση για την τοπική εφημερίδα, "Πελοπόννησος"!


Η είδηση όπου αναμεταδόθηκε, έγινε χωρίς να γίνει έστω και μία απλή αναγωγή, επί των εγκύρων. Έτσι κάναμε και εμείς μία αναγωγή, της οποίας τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ                   34,5%

ΝΔ                           20,7%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ        10,2%

ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ         8,2%

ΠΑΣΟΚ                     6,7%

ΚΚΕ                          6,0%

ΔΗΜΑΡ                     4,2%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ            2,3%

ΑΛΛΟ                       7,2%Η Δημοσκόπηση, αντιμετωπίζεται όπως όλες οι άλλες από τον ¨Ανεμο πάντα με δυσπιστία, και κριτική διάθεση. Οι τηλεφωνικές επαφές, πλέον δεν εξασφαλίζουν ακρίβεια. Η εφημερίδα για την οποία παραγγέλθηκε, ανήκει παραδοσιακά στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Το γράφημα από το pelop.gr, μέσω "Άνεμος Αντίστασης" και 

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ