2013-07-11 22:38:01
Φωτογραφία για Φυγάδευσαν τον Βενιζέλο στο Hράκλειο λόγω των συγκεντρωμένων εκπαιδευτικών!
Στο ξενοδοχείο Galaxy του Ηρακλείου πήγε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος για λόγους ασφαλείας και υπό την πίεση των συγκεντρωμένων στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκπαιδευτικών.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, ο κύριος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Κρήτη είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 17:00, σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με στελέχη του κινήματος.

Όμως, την τελευταία στιγμή και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ο χώρος συνάντησης να γίνει στο ξενοδοχείο Galaxy.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, ο κύριος Βενιζέλος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς του Ηρακλείου ενώ κατά τη διάρκεια της άφιξης του στο ξενοδοχείο, ομάδα εκπαιδευτικών διαδήλωνε ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Τα μέτρα προστασίας κατά την άφιξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν δρακόντεια καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλεισαν τους δρόμους, για να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια της άφιξης του Ευάγγελου Βενιζέλου.


Τα μηνύματα του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Ηράκλειο ήταν πολλά και διάφορα αλλά αυτό το οποίο τονίστηκε ήταν ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα καθώς αυτά που έχουν παρθεί μέχρι τώρα είναι ήδη αρκετά.

Βενιζέλος: Να ξανακερδίσουμε την επαφή με τον κόσμο μας στη Κρήτη

Το ΠΑΣΟΚ έχει στενούς ιστορικούς και συναισθηματικούς δεσμούς με την Κρήτη, θέλουμε να ξανακερδίσουμε αυτήν την επαφή πείθοντας τον κόσμο μας ότι αυτό ήταν το μόνο που μπορούσε να γίνει (εννοώντας τη συγκυβέρνηση) και που μπορεί να οδηγήσει με ασφαλή και δίκαιο τρόπο την Ελλάδα έξω από την κρίση" δήλωσε ο κ. Βενιζέλος ο οποίος τόνισε ότι δεν γίνεται να ληφθούν άλλα μέτρα ενώ σημείωσε ότι σε αυτήν την πορεία εξόδου από την κρίση οι θυσίες του λαού είναι μεγάλες και μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αλλά χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής ώστε να εφαρμοστούν όσα πρέπει να γίνουν.

Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα δύο φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους εκπαιδευτικούς και τους δημοτικούς αστυνομικούς.

Για τους πρώτους τόνισε ότι θα γίνει αξιολόγηση με αντικειμενικά κριτήρια και διαφάνεια ενώ για τους δεύτερους πρότεινε να ενταχθούν στη Διοικητική Αστυνομία, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και να καλύψουν τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει στο νησί μέχρι αύριο ενώ στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Στις 20:30 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα βρεθεί στο Αρκαλοχώρι και συγκεκριμένα στο Κοινωνικό Ιατρείο όπου και θα μιλήσει.

ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Πηγή: newsit
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ