2013-07-11 17:46:05
Φωτογραφία για “Το αφεντικό τρελάθηκε” - Δωρεάν παρκινγκ στην πόλη της Ξάνθης!
Ελεύθερη είσοδο και έξοδο στο δημοτικό παρκινγκ Ξάνθης απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες οι οδηγοί της περιοχής. Οι μπάρες που βρίσκονταν στην είσοδο και στην έξοδο του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται το παρκινγκ ανοίγουν κάθε πρωί στη 7.00 και παραμένουν ανοικτές έως και τις 23.30 το βράδυ, ενώ έξω από τον χώρο έχουν αναρτηθεί ανακοινώσεις που ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς πως η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ξάνθης κ. Απόστολος Αγκόρτσας κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης εκτός ημερησίας διάταξης ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητώντας να πληροφορεί τους λόγους για τους οποίους ο δήμους προχώρησε στην ελεύθερη παραχώρηση του παρκινγκ καθώς και το ποια είναι η οικονομική ζημία των ταμείων του δήμου από μια τέτοια κίνηση, ερώτημα ωστόσο το οποίο παρέμεινε αναπάντητο, καθώς όπως αναφέρθηκε θα προωθηθεί στις υπηρεσίες του δήμου και θα απαντηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμος αποφάσισε να προχωρήσει στη εκμίσθωση του δημοτικού παρκινγκ σε ιδιώτη, επικαλούμενος ζημίες, ενώ από πλευράς μελών της αντιπολίτευσης ασκήθηκε έντονη κριτική στη συγκεκριμένη απόφαση.
ThrakiToday
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Αίγυπτος και οι Άραβες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Αίγυπτος και οι Άραβες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ