2013-07-11 14:08:03
Φωτογραφία για Σκοτώθηκε Βολιώτης στη Σαντορίνη
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της Σαντορίνης άφησε χθες τα ξημερώματα ένας 41χρονος Βολιώτης. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μακρυγιάννη ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κοντά στα Φηρά.

Το όχημα που οδηγούσε, προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα του θάνατο του Βολιώτη οδηγού, ενώ ο 34χρονος συνεπιβάτης τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο άτυχος 41χρονος βρίσκονταν στο νησί για εργασία, ενώ κατέλιπε σύζυγο και δύο παιδιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει συγκεκριμένα: «Στις 10-07-2013 το πρωί επί της επαρχιακής οδού Φηρών Καρτεράδου Θήρας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το όποιο οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη 41χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Στο σημείο του ατυχήματος κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό των επιβαινόντων του οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 41χρονου και ο σοβαρός τραυματισμός του 34χρονου.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ