2013-07-11 14:00:10
Φωτογραφία για Ο Matt Damon αποκαλύπτει γιατί ο Brad Pitt τον ζηλεύει
Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να πεθαίνουν για ένα βλέμμα του Pitt, αλλά ο Damon κερδίζει στα σημεία. Συνέντευξη στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire έδωσε ο... Matt Damon, μιας και ήταν το εξώφυλλο του αυγουστιάτικου τεύχους, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί νιώθει τυχερός που είναι παντρεμένος εδώ και επτά χρόνια, αλλά και γιατί ο φίλος του, Brad Pitt, σκάει λιγάκι από ζήλια.

"Ήμουν τυχερός. Ερωτεύτηκα μία απλή κοπέλα. Ούτε ηθοποιός, ούτε διάσημη ηθοποιός. Γιατί αν είναι έτσι τότε η όλη προσοχή που τραβάς πάνω σου δεν είναι διπλάσια - είναι τεράστια. Γιατί ξαφνικά ο καθένας θέλει να είναι μέσα στην κρεβατοκάμαρά σου. Εγώ όμως δεν τους δίνω τίποτα.

Από τη στιγμή που δεν μπαινοβγαίνω σε μπαρ ή δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά ή δεν απατάω τη γυναίκα μου, δεν υπάρχει κάτι να πουν. Μπορούν να προσπαθούν όσο θέλουν, αλλά πάντα θα έχουν την ίδια ιστορία από μένα - ένας μεσήλικας παντρεμένος τύπος με τέσσερα παιδιά".

Αυτό είναι ο Matt Damon και δεν ντρέπεται να το πει, να το φωνάξει και να το κάνει σημαία βρε αδερφέ.

Τώρα αν απορείς γιατί τον ζηλεύει ο Brad, o Damon το αποκάλυψε και αυτό:

"Θυμάμαι να λέω στον Brad πως πηγαίνω με τα πόδια στο σχολείο τα παιδιά μου και το πρόσωπό του να δείχνει έκπληκτο. Ήταν πολύ ευγενικός, αλλά είχε το ύφος "Μπάσταρδε". Γιατί θα έπρεπε να το κάνει και εκείνος. Και δεν μπορεί".
cosmo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χρεοκοπεί η Praktiker
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χρεοκοπεί η Praktiker
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ