2013-07-10 19:09:17
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ... BIG MAN DUNSTON ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε με την παρουσία του Μπράιαντ Ντάνστον, τον οποίο και ανακοίνωσε, με την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας να ασχολείται, φυσικά, με το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

"Ο κάτοχος του τίτλου στην Ευρωλίγκα Ολυμπιακός ενίσχυσε την φροντ λάιν του αποκτώντας τον πάουερ φόργουορντ, Μπράιαν Ντάνστον, για δύο χρόνια, την Τρίτη. Ο Ντάνστον (2.03, 27 ετών) έρχεται από την Βαρέζε, όπου είχε μέσο όρο είχε 14.2 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 2.1 κλεψίματα σε 41 παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Βοήθησε τη Βαρέζε να φτάσει στα ημιτελικά της ιταλικής λίγκας και να βγει πρώτη στην κανονική διάρκεια.

O Ντάνστον έχει παίξει επίσης για την Χάποελ Χολόν και Μπνέι Εσέτ Χασαρόν στο Ισραήλ, τον Άρη στην Ελλάδα και την Mobis Phoebus στη Νότια Κορέα από τότε που τελείωσε το κολέγιο στο Fordham University (NCAA). Βοήθησε τη Mobis να κερδίσει τη νοτιοκορεατική League το 2010. O Ντάνστον, παίζοντας για τον Άρη ηγήθηκε στο Eurocup 2010-11 σε μπλοκ (1,56 BPG.).

O Ντάνστον θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό το 2013-14, καθώς οι "κόκκινοι" φαίνεται πως θα γίνουν μόλις η τρίτη ομάδα που θα κερδίσει τρία συνεχόμενα Ευρωπαϊκά κύπελλα, από την έναρξη των Ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων το 1958."
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ