2013-07-10 13:20:53
Φωτογραφία για Πέραμα / Η αντιδήμαρχος…, διαδέχεται επάξια τον δήμαρχο…!!!
Ουδέποτε έκρυψε την φιλοδοξία της να αναδειχτεί πρωταγωνιστής στην κεντρική δημοτική σκηνή του Περάματος. 

Οι μανιάτικες οικογενειακές ρίζες έχουν απλώσει γερά πλοκάμια στην ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά κι εγγυώνται μια θερμή πολιτική υποστήριξη. Η Νέα Δημοκρατία, - κόμμα στο οποίο ανήκει - , είναι κυβερνών. Η ίδια…, είναι νέα, ωραία, χωρίς ειδικές επαγγελματικές δεσμεύσεις…, και κυρίως γνώστης των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, είτε ως δημοτικός υπάλληλος, είτε ως αντιδήμαρχος στη διάρκεια της τελευταίας δημαρχιακής θητείας…!!!

Ο λόγος για την Γιώτα ( Παναγιώτα ) Βοϊδονικόλα…!!!

Η κ. Βοϊδονικόλα αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών – πρασίνου.

Επιπλέον θεωρείται, - κι είναι - , η σκιά του δημάρχου Παντελή Ζουμπούλη από την ημέρα που ο…, γιατρός άφησε,  για λίγο,  την επιστήμη του Ιπποκράτη για να αφιερωθεί στην υπηρέτηση του Καλλικράτη…!!!


Ο γιατρός, άνθρωπος ευαίσθητος, μειλίχιος, αγαθός, συμμερίζεται τον ανθρώπινο πόνο, - δεν θα μπορούσε να μην συμβαίνει τούτο αφού ζει κι υπάρχει στη σκιά του Ιπποκράτη - , δεν έχει δείξει ανάλογη εμπειρία και  δεινότητα στην επίλυση των δημοτικών θεμάτων. Εξ άλλου η ειδική περίπτωση του καταχρεωμένου Δήμου Περάματος σε περίοδο οικονομικής στενότητας λόγω κρίσης δεν θα ήταν κι εύκολη υπόθεση για τον οποιοδήποτε βρισκόταν στο πηδάλιο μιας εκ παραδόσεως προβληματικής διοικητικής οντότητας…!!!

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, η Γιώτα ( Παναγιώτα )Βοϊδονικόλα, αναλαμβάνει την παράταξη της διοίκησης να την περάσει από τον κάβο των επερχόμενων δημοτικών εκλογών ως επικεφαλής…!!!

Κύριος αντίπαλος από την άλλη πλευρά, φιγουράρει ο πράσινος κ. Τερζής…!!!

                                                                                             Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ