2013-07-09 14:57:05
Φωτογραφία για Γεννάει η Kate Middleton: ανάρπαστες οι... σκάλες!
​Από μέρα σε μέρα αναμένεται να γεννήσει η Kate Middleton και το πιο «μοσχοπουλημένο» αντικείμενο αυτή τη στιγμή στη Μεγάλη Βρετανία είναι...

οι σκάλες! Ουρά κάνουν φωτογράφοι και ρεπόρτερ από όλο τον κόσμο, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλό πόστο έξω από το νοσοκομείο!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το πριγκιπικό μωρό θα γεννηθεί στην ιδιωτική πτέρυγα «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary», εκεί όπου η πριγκίπισσα Diana γέννησε τους πρίγκιπες William και Harry. Αν και η ακριβής ημερομηνία της γέννας δεν έχει ανακοινωθεί, η 31χρονη δούκισσα αναμένεται να γίνει μανούλα το διάστημα μεταξύ 11 και 17 Ιουλίου.

Στο απέναντι πεζοδρόμιο από το νοσοκομείο, πάντως, ήδη επικρατεί το αδιαχώρητο: φωτογράφοι και ρεπόρτερ έχουν σπεύσει από τώρα να πιάσουν θέση, κουβαλώντας, εκτός από τον απαραίτητο εξοπλισμό και... σκάλες!

Αφορμή για την φρενίτιδα στάθηκε η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης έξω από το νοσοκομείο έως και τις 31 Ιουλίου, κάτι που έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ο πελαργός καταφτάνει. Παράλληλα, το λεωφορείο που περνούσε από το σημείο, άλλαξε δρομολόγιο μέχρι το τέλος του μήνα.


«Δεν ήξερα τι συνέβαινε! Ξαφνικά, άρχισε να φτάνει κόσμος και όλοι να ζητούν να αγοράσουν μία σκάλα», δήλωσε καταστηματάρχης της περιοχής, προσθέτοντας ότι το μεγάλο μέγεθος, που κοστίζει περίπου 111 ευρώ, είναι το πλέον περιζήτητο. Χρυσές δουλειές κάνει ο άνθρωπος και τρίβει τα χεράκια του Το πεζοδρόμιο έχει γεμίσει με κολλητικές ταινίες και σπρέι, που οριοθετούν τις θέσεις δημοσιογράφων και των φωτογράφων από την Ευρώπη, την Αμερική, αλλά και την Ασία, ενώ κάποια μέσα ενημέρωσης λέγεται ότι προσέλαβαν νέους ως... τσιλιαδόρους, που φυλάνε καραούλι έξω από το νοσοκομείο ώστε να ειδοποιήσουν όταν έρθει η στιγμή!

Βλέπεις, με δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές που είχε ο γάμος του William και της Kate - Catherine, ποιός δεν θα ήθελε να έχει το καλύτερο πλάνο ή φωτό με το ζευγάρι να μπαίνει στο νοσοκομείο ή να βγαίνει από αυτό αγκαλιά με το μωρό;
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ισλαμική απειλή στην Ελλάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ισλαμική απειλή στην Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ