2013-07-08 21:35:06
Φωτογραφία για Ποιος θα απολογηθεί για αυτούς τους πνιγμούς;
Εκϕράζω την θλίψη μου και την συμπαράσταση μου το λιγότερο που μπορω να κάνω προς τις οικογένειες των δυο θυμάτων από πνιγμό, τόσο της ηλικιωμένης στην πλαζ όσο και του οχταχρονου στην καλόγρια. Αναρωτιέμαι το γιατι;

Γιατί να μην υπάρχει η πρόληψη από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και οι υπεύθυνοι να έχουν τοποθέτησει έγκυρα τους ναυαγοσώστες; Γιατί να θρηνούμε θύματα; Γιατι να μην προστατεύουμε την ανθρώπινη ζωή το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου.

Μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας και μπορεί. Γιατι να μην μας προστατεύσει ο υπεύθυνος για την τοποθέτηση ναυαγοσώστων και να κινδυνεύουμε; Η μήπως δεν υπήρχαν χρήματα; Αν εχουμε ϕτάσει σε αυτό το σημείο να μην μπορούμε να προστατεύσουμε τους πολίτες από ενα μπάνιο είμαστε άξιοι της μοίρας μας . Ποιος θα απολογηθεί για αυτούς τους πνιγμους;Και αν το κάνει θα αλλάξει κάτι στις οικογένειες των ανθρώπων;

Μην γελιόμαστε τα χρήματα ήταν ελάχιστα μηδαμινά για την τοποθέτηση ναυαγοσώστων αλλά δεν υπήρχε έγκυρη τοποθέτηση .Ας προστατεύσουμε τουλάχιστον την ανθρώπινη ζωή στις δύσκολες εποχές που ζούμε σαν χώρα και προσωπικά ο καθένας στον οικογενειακό του περίγυρο.

Ας δώσουμε αξία στην ανθρώπινη ζωή και ας την προστατεύσουμε με τον κατάλληλο τροπο και έγκυρα .Δεν ζητάμε πολλά απαιτούμε λίγα και σωστά με σεβασμό πάντα στην ζωή και στην αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου .

Υπεύθυνος νεολαίας βουλευτή Αχαΐας Θανάση Νταβλουρου Σπύρος Γιαννόπουλος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ