2013-07-08 21:30:34
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ... ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ! *PHOTOS*
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και σήμερα τη δουλειά με εργομετρικές εξετάσεις και προπόνηση και αύριο ταξιδεύουν για το Ζέεφελντ.

Χωρισμένοι ξανά σε δύο γκρουπ, οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν και σήμερα να δουλεύουν, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Μία ομάδα παικτών, από τις 9 το πρωί, περνούσε σταδιακά από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ μία άλλη ομάδα έκανε προπόνηση στο γήπεδο, αντίστροφα από χθες.

Στο γκρουπ το οποίο έκανε προπόνηση στο γήπεδο στις 19:00 ήταν οι Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Σαλίνο, Βάις, Μήτρογλου, Μασάντο, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανώλης Σιώπης, Φέισα, Σιόβας, Μανωλάς, Ιμπαγάσα και Φουστέρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν με την μπάλα, κάνοντας εναλλαγές, γρήγορες και ακριβείς πάσες, αλλά και ασκώντας πίεση σε εκείνους που είχαν την κατοχή. Ολοκλήρωσαν την εκγύμνασή τους με δίτερμα, σε μικρό χώρο και με λίγες επαφές με την μπάλα.

Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 9:30 και αμέσως μετά θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστρία.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ