2013-07-06 20:00:08
Φωτογραφία για Δες τον Τελικό του Γουίμπλεντον Δωρεάν στη Unibet TV
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ στον τελικό του Γουίμπλεντον (Κυριακή 7/7 στις 12:55) και όλοι οι φίλοι της Unibet μπορούν να απολαύσουν το συναρπαστικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν στη Unibet TV Μετά από ένα φανταστικό τουρνουά το Νο 1 της κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς, θα κοντραριστεί με το Νο 2 Άντι Μάρεϊ στον τελικό του Αγγλικού τουρνουά. Ο Τζόκερ θέλει τη νίκη για να κατακτήσει το 2ο Γκραν Σλαμ μέσα στο 2013 ενώ ο Μάρεϊ θα προσπαθήσει να γίνει ο 1ος Βρετανός μετά από 77 χρόνια (Φρεντ Πέρι) που θα βρεθεί στην κορυφή του Γουίμπλεντον.

Δες Live στη Unibet TV τον τελικό του Γουϊμπλεντον και απόλαυσε χωρίς συνδρομή, από την οθόνη του υπολογιστή σου, το συναρπαστικό παιχνίδι τένις!

Κάνε τώρα εγγραφή στη Unibet με 100% Μπόνους!

Πως μπορείς σε 3 απλά βήματα να δεις εντελώς δωρεάν τον «Τελικό του Γουίμπλεντον»;

Κάνε δωρεάν εγγραφή και πάρε €30 μπόνους στην 1η σου κατάθεση (δεν χρειάζεται καν να έχεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, καθώς και μία απλή paysafecard από το περίπτερο είναι αρκετή)

Πήγαινε στο Live Betting και επέλεξε το παιχνίδι Τζόκοβιτς-Μάρεϊ

Αυτόματα θα αρχίσει το live streaming του αγώνα από τη Unibet TV

* Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις υπόλοιπο στο λογαριασμό σου ή να έχεις τοποθετήσει ένα στοίχημα το τελευταίο 24ώρο Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ