2012-04-06 10:02:02
Φωτογραφία για Ποια είναι τα αληθινά ποσοστά της Χρυσής Αυγής;
Βενιζέλος: «Έρχεται εκφασισμός της χώρας και κοινοβούλιο εχθρικό προς τον κοινοβουλευτισμό»

- Τόσος ντόρος για το… 5% της Χρυσής Αυγής ή μήπως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά; Γιατί καθυστερούν τις εκλογές; Πολλά χρήσιμα συμπεράσματα προκύπτουν από τη ομιλία Βενιζέλου στο μουσείο Μπενάκη προς τους ανθρώπους των… γραμμάτων και τεχνών (κοινώς τους «κουλτουριάρηδες», που ευθύνονται απόλυτα για την υποβάθμιση του πνευματικού επιπέδου της σύγχρονης Ελλάδας). Σημειώστε τα κυριότερα σημεία: «Υπάρχει κίνδυνος σύστασης ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμό και εκφασισμού της χώρας».

«Οι έρευνες της κοινής γνώμης, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Οι αναποφάσιστοι είναι πολλοί, αυτοί που θέλουν να «τιμωρήσουν» τα κόμματα είναι εξίσου πολλοί και κανείς δεν ξέρει πως θα διαμορφωθούν τελικά οι τάσεις του εκλογικού σώματος δεδομένου ότι το 50% δηλώνει ότι θα αποφασίσει την τελευταία εβδομάδα και επιπλέον το 50% αυτών δηλώνουν ότι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή»


“Το παραμικρό γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα”

“Δεν πρέπει να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού”

Οι παραπάνω προτάσεις αφορούν 100% την Χρυσή Αυγή, όμως ο Βενιζέλος δεν τολμά να αναφέρει το όνομα του Κινήματος για να μη «πυροδοτήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα» (εκτός αν με τον όρο «αυγό του φιδιού» εννοεί το νέο EAM Καμμένου, Τσίπρα κλπ). Ο Βενιζέλος παραδέχεται δημόσια πως το πραγματικό ποσοστό του Κινήματος είναι πολύ μεγαλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερούν τις εκλογές. Είναι πολύ πιθανό ένας τεράστιος αριθμός ψηφοφόρων που παρουσιάζονται ως «αναποφάσιστοι» να έχει κάνει ήδη το βήμα προς την Χρυσή Αυγή. Στα επιτελεία των απο-κομμάτων γνωρίζουν άριστα πως το πράγμα έχει ξεφύγει από τον έλεγχό τους.

Το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών θα είναι τέτοιο, που ακόμα και εμείς, που παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Αυτό βεβαιώνει η καθημερινή μας παρουσία στην κοινωνία και κυρίως οι ανοικτές μας εκδηλώσεις, όπως η χθεσινή στα Μέγαρα. Η Χρυσή Αυγή έχει ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο του συστήματος, έχει ξεπεράσει προ πολλού το όριο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης και κάθε μέρα που περνάει αναπτύσσεται ραγδαία. Γι’ αυτό τρέμουν τα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης και όλοι αυτοί που εδώ και δεκαετίες τα ‘κονομάνε χοντρά, ξεπουλώντας την Ελλάδα.
xagr.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάθε μέρα και μία αποχώρηση...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάθε μέρα και μία αποχώρηση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ