2012-04-06 09:54:08
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Προσφυγή στην FIFA από Σετούμπαλ
Και τα χειρότερα έρχονται για τον Παναθηναϊκό αφού η Σετούμπαλ έκανε προσφυγή στην FIFA για τα οφειλόμενα που υπάρχουν από την μεταγραφή του Ζέκα στο «τριφύλλι». Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay», οι Πορτογάλοι έφτασαν στα όριά τους με την καθυστέρηση των «πρασίνων» και μέσω εγγράφου που έστειλαν στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου ζητούν τις 130.000 ευρώπου τους χρεωστάει ο Παναθηναϊκός.

Έτσι οι «πράσινοι», μετά την UEFA, κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» και για την απόφαση της FIFA. Μάλιστα η Παγκόσμια Ομοσπονδία φέρεται να έχει επικοινωνήσει με το «τριφύλλι» και να έχει καταλάβει πως δεν υπάρχει τρόπος για να πληρωθεί το ποσό αυτό αφού δεν υπάρχει κάποιος παράγοντας για να επωμιστεί την ευθύνη.

Επομένως ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα. Εκτός όμως από την Σετούμπαλ, ανάλογη κίνηση σκέφτονται να κάνουν και ακόμα δύο πρώην ομάδες ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τις Τζένοα και Λιόν, για τις μετάγραφες τωνΡούντολφ και Μπουμσόνγκ, αντίστοιχα. Στο «τριφύλλι» έχουν ήδη πληρώσει το ποσό των 125.000 ευρώ στην ιταλική ομάδα, από τις 500.000 ευρώ που πρέπει να δώσει συνολικά, ενώ η Τζένοα θα περιμένει μέχρι τον Ιούνιο να λάβει και το υπόλοιπο ποσό.

Εφόσον οι προαναφερόμενοι σύλλογοι δεν ξοφληθούν σύντομα τότε θα προσφύγουν και εκείνοι με την σειρά τους στην FIFA, με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό να έχει αρχίσει να ξεφεύγει.
SPORTACTION.GR 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ