2013-07-05 18:21:11
Φωτογραφία για «Oι Έλληνες είμαστε σαν το ταμπόν. Ζούμε στο ωραιότερο μέρος, τη χειρότερη περίοδο», δηλώνει ο Πάνος Μουζουράκης
Για το πως ξεπέρασε τις κρίσεις πανικού του και τι σχέση έχει με τον Μάριο Αθανασίου, πρώην της συντρόφου του Μαρίας Σολωμού, μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Η μη αποδοχή του κόσμου ήταν αυτή που με έσπρωξε στο αλκοόλ. Με έκανε να αισθανθώ πως είμαι πιο αποδεκτός». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής του Hangover IV στο Fthis. Προσθέτοντας πως «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι ποτέ δεν έχω συνέλθει από το hangover».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Πάνος Μουζουράκης μιλάει για την σχέση που έχει με τον Μάριο Αθανασίου («Με το Μάριο έχουμε την πιο ουσιαστική σχέση. Κάνουμε βαθιές συζητήσεις») και τις κρίσεις πανικού από τις οποίες υπέφερε στο παρελθόν («Τις ξεπέρασα όμως χωρίς φαρμακευτική αγωγή»).

Κατά τα άλλα -σύμφωνα με το δημοσίευμα του Star- μίλησε για την καλύτερη στιγμή της ζωής του («Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα την παρθενιά μου») και την κρίση («Οι Έλληνες είμαστε σαν το ταμπόν. Ζούμε στο ωραιότερο μέρος, τη χειρότερη περίοδο»), ενώ έκανε και την αυτοκριτική του («Τα ήθελε ο κ*λος μου με την αναγνωρισιμότητα. Πρέπει να έχεις και λίγο ψώνιο μέσα σου»).

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ