2013-07-05 18:17:57
Φωτογραφία για Ποιοι πολιτικοί μεταξύ Βουλής και Δήμου…!!!
Πολλά γράφονται κι ακόμα περισσότερα ψιθυρίζονται για  πολιτικά πρόσωπα που εγκαταλείπουν τη Βουλή και θέτουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

      

Η συζήτηση «βολεύει» πολλούς, μόνο σε περίπτωση που οι βουλευτικές γίνουν μετά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές. Σ αυτήν την περίπτωση όσοι μείνουν απ έξω θα ήθελαν να διεκδικήσουν έναν θώκο…, έστω και δημαρχείου. Σε αντίθετη περίπτωση όλοι «ξορκίζουν» το κακό…!!! Επειδή όμως η κάθε συζήτηση περί εκλογών φουντώνει αξίζει να δούμε ποια ονόματα ρίχνονται στο ρινγκ…!!!

       

Για τον Δήμο της Αθήνας, η ΝΔ παίζει τα ονόματα του Νίκου Δένδια και του Μάκη Βορίδη. Κι οι δυο…, «παρακαλούν » να μην « παίζομε…» με τα ονόματά τους. Αντίθετα, εύκολος στο να…, «παίζει» είναι ο Ανδρέας Ψυχάρης ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης ενοχλείται τα μέγιστα γιατί δεν τον…, παίζουν οι συναγωνιστές του στην παλαι ποτέ ΠΟΛΑΝ για να ξαναγυρίσει στο Μέγαρο της Κοτζιά…!!! Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Σακοράφα…,


παίζει με αξιώσεις…!!! Ο Ηλίας της «Χρυσής Αυγής» το έχει ήδη δηλώσει και με αέρα στις δημοσκοπήσεις…, θα είναι υποψήφιος. Το ΚΚΕ δεν ανοίγει τα χαρτιά του αλλά η Λιάνα…, είναι έτοιμη να τινάξει το καρέ στον αέρα…!!!

      

Στο Δήμο Πειραιά, ο Θοδωρής Δρίτσας, του ΣΥΡΙΖΑ, προβοκάρεται από τους συντρόφους του να ξαναδοκιμάσει. Όλα όμως θα παιχτούν στο παρασκηνιακό παζάρι της ευρύτερης κεντροαριστεράς με το όνομα μεγαλοδικηγόρου να πρωταγωνιστεί…!!! Στο γειτονικό Κερατσίνι ακούγεται το όνομα του ανεξάρτητου βουλευτή, Γιάννη Κουράκου.

     

Στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν να παίζουν…, οι γαλάζιοι Κώστας Γκιουλέκας και Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ ο Κυριάκος Βελόπουλος προβάλλει σαν ανεξάρτητος κι ο παλιός πράσινος Χάρης Καστανίδης δηλώνει πρόθυμος για Δήμο ή Περιφέρεια…!!!

    Η Άντζελίνα του Ιονίου χαδεύει εκεί που έφτυνε το 2010, για Δήμο Κερκύρας ή Περιφέρεια…!!!

   Ο Κώστας Κιλτίδης, θυμήθηκε την αξία του πιεσόμετρου…, και διεκδικεί Δήμο Κιλκίς ή ΠΚΜ. Ο Γιώργος Πεταλωτής το σκέφτεται για το Δήμο Κομοτηνής.

                                           Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ