2013-07-04 17:07:12
Φωτογραφία για GIGANTES : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΟΣΕΛ ΜΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Συνάντηση του προέδρου της Μπαρτσελόνα (και της ποδοσφαιρικής) Σάντρο Ροσέλ απευθείας με τον Βασίλη Σπανούλη θα υπάρξει την επόμενη εβδομάδα αν ισχύει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "gigantes.com" σύμφωνα με το οποίο ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα λάβει καμία απόφαση πριν από το τετ α τετ με τον ισχυρό άνδρα των Καταλανών.

Συγκεκριμένα οι Ισπανοί αναφέρουν: "Ο πρόεδρος της Μπάρτσα λαμβάνει ο ίδιος μέρος στις διαπραγματεύσεις. Χθες (03/07) συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη και θέλει να δει τον ίδιο τον Έλληνα άσο την επόμενη εβδομάδα για να τον πείσει. Το σήριαλ Σπανούλη φαίνεται πως θα τραβήξει μακριά.

Η Μπάρτσα συνεχίζει να προσπαθεί να τον αποκτήσει ενώ τον θέλουν ΤΣΣΚΑ και Γαλατασαράι, όμως η απόφασή του φαίνεται πως δεν θα είναι άμεση. Ο Σάντρο Ροσέλ είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να αποκτήσει τον Έλληνα και την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με τον Βασίλη Σπανούλη για να τον πείσει.


Η εμπλοκή του είναι άμεση αφού χθες συναντήθηκε με τον ατζέντη του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ένα βήμα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για να έρθει ακόμα πιο κοντά στους αθουλγκράνα ο παίκτης του Ολυμπιακού. Το στοίχημα είναι ξεκάθαρο και η παρουσία του Ροσέλ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι καλή απόδειξη για αυτό.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι λογαριασμοί και φαίνεται ξεκάθαρα ότι αν δεν γίνει αυτή η συνάντηση, ο Σπανούλης δεν θα λάβει την οριστική του απόφαση. Τέλος, υπάρχει πάντα και ο Ολυμπιακός ο οποιος ονειρεύεται να κρατήσει το μεγάλο του αστέρι που τον έφερε στην κατάκτηση δύο συνεχόμενων τροπαίων Euroleague".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ