2013-07-03 11:30:06
Φωτογραφία για Νίκος Βέρτης: «Από τα 100 που θα πει η Χρυσή Αυγή, τα 10 μπορεί να 'ναι καλά»
Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα, ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο patrasevents.gr για την κρίση στην πολιτική, τα όνειρά του για δημιουργία οικογένειας, αλλά και το θέμα της «απελευθέρωσης» των ναρκωτικών σε κάποιες χώρες.

«Ποτέ δεν πήρα θέση σε κόμματα και δεν συμφωνώ ή διαφωνώ με κανέναν. Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά, ο Συνασπισμός το ίδιο, ο καθένας έχει κάτι, εμένα δεν με αντιπροσωπεύει κανείς από όλους αυτούς στο σύνολο», ενώ συμπλήρωσε: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν με τα άκρα, ο κόσμος διψά για αποτελέσματα. Εγώ ποτέ δεν ήμουν κομματικοποιημένος. Δένομαι με κάποιο πρόσωπο που θα με πείσει ότι είναι ικανό να κυβερνήσει, αυτόν τον άνθρωπο που έχει το σκεπτικό και λείπει από την πολιτική για να αλλάξει τη χώρα», είπε ο τραγουδιστής μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή.

Σχολίασε δε και την πολιτική πραγματικότητα σήμερα: «Αυτό που μου λείπει εμένα, είναι ένας Έλληνας, ένας "Λεωνίδας" να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν. Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας, αν βγει ένας "Λεωνίδας" με πυγμή και δυναμική, ώστε να μπορέσει να αλλάξει τη χώρα, να μην φοβηθεί το κατεστημένο και τη γραφειοκρατία και να πει εγώ θα κάνω τα πάντα για να πετύχω».


Απάντησε ακόμα σε όσους έκριναν ως προκλητικό το κόστος της περιοδείας του, εν μέσω οικονομικής κρίσης: «Είναι προκλητικό με την καλή έννοια, καθώς ο κόσμος τα λεφτά που δίνει σήμερα για μία συναυλία τα υπολογίζει, όπως κατά την άποψη μου είναι και υπερβολή από την στιγμή που κάποιος δεν έχει να φάει και να πιει. Άρα εμείς για κάθε ευρώ που δίνει ο κόσμος, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και να δει κάτι που αξίζει, κάτι που θα του μείνει αξέχαστο για μια ζω».

Ο Νίκος Βέρτης, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση του με τα ναρκωτικά: «Mεγάλωσα σε μια χώρα που τα ναρκωτικά είναι ελεύθερα και ποτέ δεν τα ακούμπησα, όπως και η παρέα μου. Ερχόμενος στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που τα ναρκωτικά δεν είναι ελεύθερα, είδα ότι η κατανάλωση τους είναι μεγαλύτερη από ότι σε χώρες που είναι».

Τέλος για το ενδεχόμενο να κάνει δική του οικογένεια είπε: «Ζω μόνος μου. Όταν θα βρω την κοπέλα που θα αποφασίσω να παντρευτώ, τότε θα την παρουσιάσω επίσημα και θα μάθουν όλοι ότι αυτή είναι η γυναίκα μου, μέχρι τότε θα προσπαθήσω να διαφυλάξω όσο μπορώ τη προσωπική μου ζωή. Ο στόχος της ζωής μου είναι να κάνω τέσσερα παιδιά. Θέλω με την γυναίκα μου να κάνω τέσσερα παιδιά».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ