2013-07-03 11:24:44
Φωτογραφία για Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ... «ΑΠΕΙΛΗ» ΓΙΑ ΛΟ
Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Έισι Λο για νέο διετές συμβόλαιο, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ κρατά ένα... «παράθυρο» για το ΝΒΑ.

Την ώρα που η αγωνία για το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη πήρε μια μικρή παράταση, ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τα βρήκε σε όλα με τον Έισι Λο. Μετά από επαφές 3-4 ημερών με τον Αμερικανό γκαρντ που βρίσκεται στην πατρίδα του, οι πρωταθλητές Ευρώπης συμφώνησαν μαζί του σε όλα για συμβόλαιο δύο χρόνων που θα του αποφέρει περίπου 800.000 ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει αύξηση σχεδόν 50% σε σχέση με τη φετινή περίοδο.

Μοναδική... «απειλή» για την παραμονή του Έισι Λο στο Θρύλο αποτελεί το ΝΒΑ. Ο 28χρονος άσος ζήτησε και το αίτημά του έγινε δεκτό σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", να έχει έναν όρο (πιθανότατα ως το τέλος του μήνα) για να παίξει σε ομάδα της πατρίδας του. Πάντως οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για να βρει στο ΝΒΑ ομάδα που θα του προσφέρει εγγυημένο συμβόλαιο με αρκετά χρήματα (σχεδόν απίθανο να βρει όσα του δίνει ο Ολυμπιακός) και ταυτόχρονα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού και ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να παίζει ελάχιστα.


Κάποιες ομάδες του ΝΒΑ έχουν εξετάσει την περίπτωσή του, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Παράλληλα στις θέσεις των γκαρντ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο ΝΒΑ και μόνο οι μεγάλοι σταρ παίρνουν μεγάλα συμβόλαια.

Αντίστοιχη συμφωνία με τον Λο πάντως υπήρχε και πέρσι, καθώς και τότε είχε δικαίωμα μέχρι τις 25 Ιουλίου να «σπάσει» τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να παίξει στο ΝΒΑ. Η ημερομηνία εκείνη παρήλθε, ο Αμερικανός δεν βρήκε κάτι ενδιαφέρον και τελικά έμεινε με τα… γνωστά αποτελέσματα στον δυο σερί σεζόν πρωταθλητή Ευρώπης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ