2013-07-03 03:02:03
Φωτογραφία για Πάγκαλος: Ο Καραμανλής κατέστρεψε την χώρα και όχι ο Αντρέας
Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο Μ. Βορίδης για την πολιτική του Α. Παπανδρέου και τα αποτελέσματα που είχε στην ελληνική οικονομία έδωσε ο Θ. Πάγκαλος.

Μιλώντας στον Βημα Fm ο πρώην υπουργός υποστήριξε. «Αν είναι κάποιος που κατέστρεψε την Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β'. Αυτός ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και πρόσθεσε «Κινδύνευε η Ελλάδα και ο Καραμανλής έτρωγε τις μπριζόλες του και πήγαινε για ύπνο. Έβλεπε βίντεο. Είναι πρωθυπουργός αυτός; Δεν υπάρχει άνθρωπος σ' αυτή τη χώρα που να αμφισβητεί ότι αυτός κατέστρεψε τη χώρα. Διπλασιάστηκαν τα ελλείμματα, διπλασιάστηκε το χρέος και η κυβέρνηση ήταν εντελώς αδρανής».

Παράλληλα χαρακτήρισε τον Μ. Βορίδη για τα όσα είπε για τον Α. Παπανδρέου «αναιδέστατο και νταή» και υποστήριξε πως ο πρώην Πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αύξησε το χρέος αλλά έδινε στον λαό να φάει «Θεωρώ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έκανε τομές στο πελατειακό κράτος, αλλά αν αυτό εννοεί ο κ. Βορίδης, είναι και αναιδέστατος πέραν των άλλων. Αυτός θα κρίνει το πελατειακό κράτος; Ο πολιτικός που λέει ότι ο Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα λέει ότι ο ελληνικός λαός κατέστρεψε τον εαυτό του. Είναι γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη στάση του έχει συμβάλλει στην αύξηση του χρέους. Αλλά τουλάχιστον έδινε στον κόσμο να φάει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ