2013-07-02 19:48:04
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ-ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Δεν θα πραγματοποιηθεί –τελικά- σήμερα το ραντεβού μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και του μάνατζέρ του με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Το φημολογούμενο ραντεβού του αρχηγού του πρωταθλητή Ευρώπης με τους διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας τους δεν θα γίνει σήμερα.

Ο Έλληνας διεθνής επέστρεψε από τις διακοπές του και σε επικοινωνία που υπήρχε με την πλευρά των ερυθρολεύκων του ζητήθηκε να μετατεθεί η συνάντηση για λίγες ημέρες.

Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", είναι ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν οι ίδιοι να έχουν συνάντηση με τον αρχηγό της ομάδας και τα πάντα να κριθούν από την συνομιλία που θα έχουν εκείνοι μαζί του.

Έτσι η συνάντηση των δύο πλευρών μεταφέρεται μετά τις 4 Ιουλίου όταν και είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για την νέα Ευρωλίγκα.

Από την πλευρά του ο Σπανούλης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε καμία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και του έχουν κάνει πρόταση συνεργασίας εάν πρώτα δεν μιλήσει με τον Ολυμπιακό και δεν ξεκαθαρίσουν τα πάντα με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ