2013-07-02 17:47:13
Φωτογραφία για ΣΙΣΟΚΟ : ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο 29χρονος μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μοχάμεντ Σισοκό, που φέρεται, σύμφωνα με τους Γάλλους, να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο "REDGOAL.GR" και τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για αυτόν το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά:

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε φυσικά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τί γνωρίζει επί τούτου: "Να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι έχω συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν για έναν ακόμα χρόνο και πως το μυαλό μου είναι μόνο εδώ. Από 'κει και πέρα, ξέρω ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για μένα.

Άνθρωποι της ελληνικής ομάδας είναι σε επαφή με τον αδερφό μου (σ.σ. εκτελεί χρέη μάνατζέρ του) εδώ και μέρες και συζητούν το ενδεχόμενο να μετακομίσω από την Παρί στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για την ώρα, τουλάχιστον κάτι που να ξέρω εγώ. Υπάρχουν μόνο συνομιλίες και όχι κάποια πρόταση" είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε τί γνωρίζει για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα: "Ξέρω ότι είναι μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός. Το κορυφαίο της χώρας και με μόνιμη παρουσία στο Champions League όπου τα πηγαίνει πολύ καλά.


Κερδίζει συνέχεια τα πρωταθλήματα και έχει εκατομμύρια οπαδούς. Έχω ενημερωθεί ότι θέλουν να χτίσουν μια ομάδα η οποία θα κάνει σπουδαία πράγματα στο Champions League την επόμενη σεζόν" είπε αναφερόμενος στο Θρύλο και συνέχισε για τη χώρα μας:

"Στην Ελλάδα θυμάμαι πολύ καλά τους Ολυμπιακούς Αγώνες που είχα παίξει με το Μάλι. Αν δεν κάνω λάθος η πόλη ήταν η Θεσσαλονίκη. Μου άρεσε πολύ η Ελλάδα. Δυστυχώς δεν έχω έρθει ακόμα για διακοπές σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά αλλά θα το κάνω".

Κλείνοντας, σε ερώτηση πώς βλέπει ο ίδιος το ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα, είπε: "Επαναλαμβάνω ότι έχω συμβόλαιο με την Παρί και για να προχωρήσει κάτι, θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Προσωπικά, θεωρώ πως είναι μεγάλη τιμή για μένα να ενδιαφέρεται να με αποκτήσει ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός.

Και μόνο το ενδιαφέρον που έχει δείξει με κάνει υπερήφανο. Θα ήμουνα ευτυχισμένος αν συνέχιζα την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Το μήνυμά μου για τους φανς; Τους ξέρω, είναι απίστευτοι και μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα και να παίξω για αυτούς" είπε ο διεθνής πρώην άσος των Βαλένθια, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Φιορεντίνα και νυν της Παρί.

Τελειώνοντας δόθηκε... ραντεβού στο "Ελ. Βενιζέλος" για την υποδοχή (γέλασε όταν άκουσε πως αν έρθει τελικά στο Θρύλο θα τον υποδεχτούν δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού με το που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα)...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάχη για τον κλειδαριθμο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάχη για τον κλειδαριθμο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ