2013-07-02 14:37:39
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Δήμου Πατρέων: Αφαίρεσαν τα διαφημιστικά για την ομιλία Tσίπρα
Ο Δήμος Πατρέων με μια πρωτοφανή συμπεριφορά υπερβάλλοντος ζήλου αποκαθήλωσε σήμερα τα διαφημιστικά χαρτόνια και λάβαρα-πανό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που ενημέρωνε για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα, που θα γίνει την Πέμπτη, 4 Ιούλη, στην πλ. Γεωργίου, στις 8.00 μμ.

Η ενέργεια αυτή είναι προκλητική.

Όχι μόνο γιατί είναι επιλεκτική, αφού μέχρι χτες ο ίδιος ο Δήμος είχε γεμίσει την Πάτρα με πανό συναυλίας που συνδιοργάνωσε στο χώρο του λιμανιού και γενικότερα πλείστες ιδιωτικές εκδηλώσεις απολαμβάνουν διαφημιστικής ασυλίας αλλά και γιατί ακόμα είναι αναρτημένες αφίσες άλλου πολιτικού κόμματος με παρόμοια εκδήλωση.

Η ενέργεια αυτή είναι στην ουσία της υποκριτική.

Η επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου διαφήμισης της εκδήλωσης έγινε μετά από υπόδειξη του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Αχιλλέα Γεωργακόπουλου με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο μικρή περιβαλλοντική επιβάρυνση και την διευκόλυνση των συνεργείων καθαρισμού στο έργο τους μετά το πέρας της εκδήλωσης.


Ας μην προβάλλει το επιχείρημα του εξωραϊσμού της εικόνας της πόλης γιατί θα του θυμίσουμε την εικόνα που έχουν όλες οι γειτονιές της πόλης οι οποίες είναι εγκαταλελειμμένες στην τύχη τους με μηδενικά δημοτικά έργα.

Ας πει στα Ζαρουχλέικα, στο Ψαροφάι, στα Σύνορα, στην πλ. Ελευθερίας, στο Βλατερό, στη Γούβα, στον Αγ. Διονύσιο, στις Ιτιές, στη Λεύκα, στα Μποζαίτικα αλλά και στο ίδιο το κεντρικό διαμέρισμα για τις παρεμβάσεις που δεν έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στις γειτονιές αυτές και ας κάνει μια βόλτα για να δει από κοντά την εικόνα που παρουσιάζουν.

ΥΓ. Άραγε οι αφίσες που αποψιλώθηκαν προωθήθηκαν στην ανακύκλωση ή κατέληξαν κι αυτές στο νέο κύταρο προυπολογισμού 1.500.000 ευρώ που σχεδιάζετε στην κορεσμένη χωματερή της Ξερόλακκας;
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ