2013-07-02 10:02:09
Φωτογραφία για Όχι και τζαμιά σ' αυτούς τους ανθρώπους
Αγαπητοί φίλοι,

Ειλικρινά λυπάμαι που λόγω του ότι ίσως κάτι μπορείτε να κάνετε, κατά συνείδηση έκαστος και εφ' ώ ετάχθη, είμαι υποχρεωμένος να σας στείλω την ιστοσελίδα στην οποία υπάρχει το βίντεο της απόλυτης φρίκης. Το είδα εχθές ήδη, και έχω σοκ όλη μέρα σήμερα. Πρόκειται σχεδόν σίγουρα για τον αποκεφαλισμό του ορθοδόξου μητροπολίτη από αδίστακτους μουσουλμάνους μισθοφόρους δυτικών εταιρειών πολέμου νέου τύπου.

Όποιος το βλέπει πρέπει να να ανασκουμπώνεται και να εξοργίζεται με την καλή και κατά Θεόν οργή. ΔΙΟΤΙ, ύστερα από αυτό, και όλα τα όμοια περιστατικά στη Συρία, νομίζω ότι πλέον ο μουσουλμανισμός είναι  προδήλως και πάλι μία εγκληματική θρησκεία που αντίκειται σφόδρα στην δημόσια τάξη και στα χρηστά ήθη.

Ζητάνε δε τζαμί στην Ελάδα! (Πρόκειται να κρίνει και το ΣτΕ τις επόμενες ημέρες).

[Παρά την ευρεία υποστήριξη των μουσουλμάνων μεταναστών υπό των νεοεποχήτικων (βλ
. εβραίους)  ΜΜΕ ακόμη και στην Σουηδία (βλ. you tube, διαμαρτυρίες των ιδίων των Σουηδών),  που επιδιώκουν όπως φαίνεται την μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης (το ισλάμ ελέγχεται αρκετά από αυτούς: Όχι μόνο μέσω των αδελφών μουσουλμάνων της Αιγύπτου που κάνουν μπίζνες με την Ντόϋτσε Μπάνκ, της οποίας ο Διευθυντής είναι εβραίος, αλλά πάντα σε ένα βαθμό: Από την εποχή της Μεδίνας και πριν ο Μωάμεθ καταλάβει την Μέκκα χρονολογείται η παρουσία ισχυρών εβραίων τάχα μουσουλμάνων μέσα στο ισλάμ - και είναι μάλλον αυτοί πού έβαλαν στο στόμα του Μωάμεθ, λες και είχε έμμονη ιδέα, ότι ο Θεός δεν έχει υιό (στο κοράνι), αντίθετα με τον ίδιο τον αχτιναμέ του Μωάμεθ που φέρει το δακτυλικό του αποτύπωμα και υπογραφές μαρτύρων, στον οποίο σέβεται την Εκκλησία, τους ιερείς και τα μοναστήρια της Ορθοδοξίας) –ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ, ΠΛΕΟΝ:]

Μόνο αφού οι εκπρόσωποι των εν Ελλάδι διαφόρων μουσουλμανικών αποχρώσεων, αποκηρύξουν ρητά και ει δυνατόν ονομαστικά τους δολοφόνους τέτοιων εγκλημάτων, και δη του ως άνω (στο βίντεο), αφού το δουν υποχρεωτικά (όπως οι Γερμανοί πολίτες είδαν υποχρεωτικά σε ταινίες αλλά και επί τόπου στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως τα εγκλήματα των ναζί μετά τον πόλεμο), ότι συμφωνούν ότι πρέπει να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι μισθοφόροι που δρουν στη Συρία σκληρά από δικαστήριο ως εγκληματίες πολέμου, ότι αυτό θέλει και ο Αλλάχ εναντίον τους (αλλιώς είναι θεός-εγκληματίας) , αφού ομολογήσουν ότι δεν δέχονται την βία χάριν του ισλάμ, ότι  ο καθένας μουσουλμάνος είναι ελεύθερος να αρνηθεί το ισλάμ, και  ότι ήταν εγκληματική η μέχρι τώρα πρακτική των μουσουλμάνων, να τιμωρούν με βάσανα και δολοφονίες και αποκεφαλισμούς όσους δεν είναι ή δεν γίνονται μουσουλμάνοι και όσους αποκηρύττουν το Ισλάμ και τον Μωάμεθ, τότε και μόνο τότε οι οπαδοί πού εκπροσωπούν να μπορούν να έχουν δικαιώματα λειτουργίας ευκτηρίου οίκου. Ούτε τζαμιού, ούτε ναού, ούτε κατηχητικών, τους φτάνει το κείμενο του κορανίου και ας το διαβάζουν και ας προσεύχονται αν θέλουν με βάση αυτό μόνο στο σπίτι τους ή σε ελεγχόμενο τόπο. ( Άλλωστε δεν ζητάμε και εμείς οι χριστιανοί περισσότερη θρησκευτική ελευθερία). Αλλιώς, αποδεδειγμένα πλέον ο μουσουλμανισμός τους είναι μία εγκληματική θρησκεία που αντίκειται στην δημόσια τάξη και στα χρηστά ήθη.

Όποιος έχει αμφιβολία ας δει το βίντεο αυτό και αν θέλει και άλλα όμοια. Αν αρνηθούν οι εκπρόσωποι των εν Ελλάδι μουσουλμάνων τέτοιες δηλώσεις, τότε πρέπει το βίντεο ειδικά αυτό να το δει όλος ο πληθυσμός των μουσουλμάνων στην Ελλάδα υποχρεωτικά, καθώς και όσα παιδιά θέλουν στην τελευταία τάξη του Λυκείου και θα αναθεματίζουν αυτόβουλα τον μουσουλμανισμό ακόμη και οι μουσουλμανόπαιδες... 

Τούτο, λέω, αν δεν θέλουν οι εκπρόσωποί τους να κάνουν τέτοιες δηλώσεις και το παίζουν ότι ...παραβιάζεται η θρησκευτική τους ελευθερία. 

Ένας φίλος του ιστολογίου
InfoGnomon
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ