2013-07-02 01:04:04
Φωτογραφία για Συναντήσεις με Κ. Μητσοτάκη και Γ. Μιχελάκη ζητεί η ΚΕΔΕ
Τον ορισμό άμεσης συνάντησης με τους αρμόδιους Υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών ζητεί με επιστολές που απέστειλε σήμερα... ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης.

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στις σχετικές επιστολές, ο ορισμός συναντήσεων κρίνεται αναγκαίος, λόγω των ανοιχτών ζητημάτων που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα στην επιστολή προς τον νέο Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνεται ότι, είναι επιβεβλημένο να οριστεί άμεσα συνάντηση καθώς τις τελευταίες ημέρες κυριαρχεί στα ΜΜΕ το θέμα των απολύσεων εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δημιουργώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στους δήμους της χώρας.

Στην επιστολή σημειώνεται, επίσης, ότι: «Η πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πρόσφατο Τακτικό της Συνέδριο έχει ομόφωνα ταχθεί κατά των απολύσεων και υπέρ της κινητικότητας των εργαζομένων στους ΟΤΑ».

Στην επιστολή του προς το νέο Υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ γνωστοποιεί μέσω του ψηφίσματος του πρόσφατου Τακτικού Συνεδρίου ότι, «υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει από κοινού να αντιμετωπίσουμε άμεσα. Προς τούτο σας παρακαλούμε να ορίσετε συνάντηση μας το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να δρομολογήσουμε την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Αναλυτικά οι δύο επιστολές:
epoli.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ