2013-07-02 00:50:53
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ... «ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΚΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Την «βόμβα» του καλοκαιριού με την απόκτηση της Ουγγαρέζας Κάταλιν Κις, επιχειρούν να κάνουν στον Ολυμπιακό, προσεγγίζοντας την μέχρι πρότινος διαγώνιο της ΑΕΚ

Το «κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση της Κάταλιν Κις επιχειρούν να κάνουν στον Θρύλο! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιχειρούν να εντάξουν στο δυναμικό τους την Ουγγαρέζα διαγώνιο, η οποία έμεινε ελεύθερη από την ΑΕΚ, ώστε να εκτοξεύουν στα ύψη την ποιότητα και την δυναμική της ομάδας για την νέα περίοδο!

Η Κις δεν τα βρήκε με την «Ένωση» στον διακανονισμό των οφειλών με άμεση συνέπεια να αφεθεί ελεύθερη να συνεχίσει την καριέρα της σε όποια ομάδα επιθυμεί! Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και έχουν φροντίσει ήδη να την προσεγγίσουν, ώστε να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις της.

Στον θρύλο δείχνουν διατεθειμένοι να ...απαντήσουν για την ...αρπαγή της Δήμητρας Γιακουμή και της Άννας Καβαθά από τον «Δικέφαλο» και ανεξαρτήτως των όποιων εντυπώσεων , το ζητούμενο είναι ότι εφόσον αποκτηθεί η Κις, θα ενισχυθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό η επιθετική λειτουργία των νταμπλούχων με μία παίκτρια που γνωρίζει πολύ καλα΄τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι επόμενες ημέρες φαντάζουν αρκετά καθοριστικές για την έκβαση της υπόθεσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ