2013-06-30 21:42:06
Φωτογραφία για ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Στις 8 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή των Νέων του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία του καλοκαιριού για τους πιτσιρικάδες του τμήματος κάτω των 20 ετών! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει από τώρα να λάβουν μέρος στα τέλη Ιουλίου σε τουρνουά που θα γίνει στη Γερμανία και στις αρχές Αυγούστου θα αναχωρήσουν για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1994. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει ο Ολυμπιακός να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Superleague K20, στο Champions League Κ19 και στο NextGen Series! Κάτι που σημαίνει ότι οι 94άρηδες βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα του Θρύλου για την καινούργια σεζόν και πιο συγκεκριμένα, για να λάβουν μέρος στη τελευταία διοργάνωση.


Τα παιδιά αυτά, λοιπόν, επιστρέφουν μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έτσι πρόκειται να ξεκινήσει ένας κύκλος συζητήσεων με τους «ερυθρόλευκους» για να μάθουν το μέλλον τους. Και αυτό γιατί δεν είναι όλοι οι 94άρηδες που έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, οπότε θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν θα συνεχίσουν στον Θρύλο ή θα αποτελέσουν παρελθόν.

Και διαπραγματεύσεις για ανανεώσεις

Εκτός από τις συζητήσεις για το αν θα συνεχίσουν κάποια παιδιά στον Ολυμπιακό ή όχι, θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις και για να πραγματοποιηθούν κάποιες ανανεώσεις συμβολαίων. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να... δέσουν κάποια παιδιά για τη συνέχεια, από τη στιγμή που τα πιστεύουν αρκετά και έτσι θα τους προτείνουν μία πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, προκειμένου να κοπεί από τώρα και ο... βήχας των ομάδων που ενδιαφέρονται να τους πλησιάσουν και να τους εντάξουν στο ρόστερ τους!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ