2013-06-30 12:38:02
Φωτογραφία για Nέες θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Ερευνας του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο του έργου «ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ,ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΕE», προκηρύσσει δύο 2 θέσεις Διαχειριστών Συστημάτων Εξυπηρετητών (μία (1) θέση ΠΕ και 1 θέση ΤΕ) για την ανάθεση του έργου: «Ελεγχος και διαχείριση υπολογιστικών υποδομών βασισμένων αποκλειστικά σε τεχνολογίες Microsoft του έργου «Το Ψηφιακό Αλμα του Πανεπιστημίου Πατρών: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας μίας Στάσης» για τη συνεχή, αποδοτική και ασφαλή λειτουργία των πληροφοριακών του συστημάτων», για χρονική διάρκεια 5 μηνών, με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα στο Πρωτόκολλο της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνας του Πανεπιστημίου Πατρών, Α΄ κτίριο, 1ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη, Ρίο μέχρι την 05/07/2013.


Η επιλογή της πρότασης θα γίνει ύστερα από εκτίμηση των απαραίτητων, επιθυμητών και πρόσθετων προσόντων. Ο δικαιούχος φορέας διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει τους υποψηφίους ή όσους έκρινε κατάλληλους σε συνέντευξη.

•Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Ερευνας του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο του έργου «Δαπάνες Υποστήριξης Γραμματείας Επιτροπής Ερευνών» με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον καθ. κ. Ν. Αβούρη, αναπληρωτή πρύτανη Ερευνας και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να αναθέσει με δύο συμβάσεις έργου, τα παρακάτω: •Διαχείριση Ερευνητικών ή Αναπτυξιακών Εργων. •Ελεγχος παραστατικών για ενδοκοινοτικές ή μη, συναλλαγές. •Ελεγχος νομιμότητας παραστατικών & επιλεξιμότητας δαπανών έργων. •Διαχείριση Μητρώου Παγίων σε μηχανογραφικό σύστημα για χρονική διάρκεια 6 μηνών, με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα στο Πρωτόκολλο της Γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνας του Πανεπιστημίου Πατρών, μέχρι την 05/07/2013.

•Η SilkTech ΑΕ (www.silktech.gr) αναζητεί εργαζόμενους για την κάλυψη θέσης Προγραμματιστή, για πλήρη απασχόληση στην Πάτρα, όπου εδρεύει. Βασικό αντικείμενο απασχόλησης είναι ο προγραμματισμός, η ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών. Τα απαιτούμενα προσόντα είναι: 1) Αρτιες γνώσεις: προγραμματισμού σε PHP /HTML / CSS / MySQL /JavaScript και ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών, άρτιες γνώσεις ανάλυσης και σχεδιασμού βάσεων δεδομένων, ικανότητες καλής προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, στα Αγγλικά και τα Ελληνικά, δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή άλλο αντίστοιχο, περατωθείσες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες). Για αποστολή αναλυτικού βιογραφικού σημειώματος και συστατική επιστολή με e-mail στη διεύθυνση: [email protected].
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ