2013-06-30 12:27:10
Φωτογραφία για ΚΡΕΟΥΣ : ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΑΝ...
Τους όρους κάτω από τους οποίους η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να αποκτήσει τον Βασίλη Σπανούλη ανέλυσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοάν Κρέους.

Ελπίδες να αποκτήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού θεωρούν πως έχουν στην Μπαρτσελόνα, υπό τον όρο πως δεν θα αποφασίσει μόνο βάσει χρημάτων που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, ανέλυσε τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί να γίνει η μεταγραφή του "Kill Bill".

«Μιλάμε για έναν κορυφαίο παίκτη της Ευρώπης που έχει συνηθίσει να κατακτά τίτλους. Είναι πολύ ταλαντούχος και θα ενδιέφερε την ομάδα, όπως και κάθε άλλη ομάδα όπως τη δική μας, που πάντα θέλει να παίρνει τους καλύτερους. Αν αποφασίσει αμιγώς με οικονομικά κριτήρια θα έχουμε λιγότερες πιθανότητες γιατί υπάρχουν άλλες ομάδες που μπορούν να του προσφέρουν περισσότερα. Αν αποφασίσει με άλλα κριτήρια, όπως το πρότζεκτ της ομάδας, το επίπεδο του συλλόγου ή τον προσελκύσει η ομορφιά της Βαρκελώνης, έχουμε πιθανότητες», τόνισε ο Κρέους.

Όσο για τον Νέιτ Τζαβάι, που έμεινε ελεύθερος από τoυς «μπλαουγκράνα» και προτάθηκε στον Ολυμπιακό, είπε: «Το συμβόλαιο του Τζαβάι έληξε και αξιολογούμε την κατάσταση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ