2012-04-05 23:31:05
Φωτογραφία για Το μίσος του Steve Jobs για το Android ήταν προς χάριν εντυπωσιασμού!
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Steve Jobs πραγματικά μισούσε το Android αφού το θεωρούσε κλεμμένο προϊόν, από ότι φαίνεται όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι ακριβώς...Σύμφωνα με όσα είπε πρόσφατα ο CEO της Google Larry Page το μίσος του Steve Jobs για το Android ήταν απλά μια "βιτρίνα" που είχε σαν σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον το καταναλωτών για το iOS.

Η Steve Jobs σύμφωνα με τον Larry Page πίστευε ότι μια εταιρεία δεν έπρεπε απλά να παρατηρεί τον ανταγωνισμό αλλά να τον αντιμάχεται, έτσι η δημιουργία ενός μισητού εχθρού που έπρεπε να πολεμάει συνεχώς ήταν μια πολύ καλή ιδέα ώστε να "ανάβει τα αίματα" στους καταναλωτές και να μεγαλώνει το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα της.

Ο Larry Page επίσης είπε ότι λίγο πριν το θάνατο του Steve Jobs είχε λάβει ένα μήνυμα από τον ίδιο τον Job στο οποίο του ζητούσε να συναντούν και να κουβεντιάσουν.

Ο Page μάλιστα είπε ότι η πρόταση αυτή του Jobs τον έκανε να χαρεί αφού αντί να προτιμήσει να περάσει το χρόνο του με την οικογένεια του αυτές τις κρίσιμες ώρες διάλεξε αυτόν.

Οι δηλώσεις αυτές του Page έρχονται να ενισχύσουν τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο καιρό και λένε ότι η μεγάλη δικαστική διαμάχη μεταξύ Google και Apple θα καταλήξει σε συμβιβασμό.

Τελικά μήπως όντος όλες αυτές οι διαμάχες είναι ένα καλοστημένο θέατρο και τα fanboys των εταιρειών θα πρέπει να σταματήσουν να φοράνε παρωπίδες;technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ