2013-06-28 21:42:05
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ20
Την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ Νέων πήρε η εθνική Ελλάδας, αφού μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Παραγουάη με την οποία ισοβάθμησε στην 1η θέση, έγινε κλήρωση και πήρε την πρωτιά στην παρθενική της εμφάνιση στην τελική φάση της διοργάνωσης και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την πρόκρισή της στους «8» του τουρνουά!

Στους «16», το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη και ώρα 18:00 στο Γκαζιαντέπ είτε την Κορέα (3η στον 2ο όμιλο με 4 πόντους) είτε μια εκ των ομάδων που θα καταλάβουν την τρίτη θέση στους ομίλους 5 και 6. Στο 5ο όμιλο συμμετέχουν Ιράκ, Χιλή, Αγγλία, Αίγυπτος και στον 6ο όμιλο Ουζμπεκιστάν, Κροατία, Ουρουγουάη, Νέα Ζηλανδία.

Με βάση των κριτηρίων πρόκρισης της FIFA, στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ προκρίνονται οι δύο πρώτοι όλων των γκρουπ και οι τέσσερις καλύτερες ομάδες από τις έξι που θα τερματίσουν τρίτες. Συνεπώς, μια από τις πιθανές αντιπάλους της Εθνικής ενδεχομένως να μην αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση... Θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι αγώνες σε όλα τα γκρουπ Αν η Ελλάδα περάσει πάντως στα προημιτελικά, τότε με βάση τον... χάρτη των νοκ άουτ, θα παίξει με την νικήτρια ομάδα ανάμεσα στη Γαλλία και την δεύτερη ομάδα στον γ΄όμιλο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ