2013-06-28 21:14:02
Φωτογραφία για Ανθρωποκυνηγητό από την EΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Βαρβαρέσου - Ανακρίνεται ο Δήμου για το διπλό φονικό της Σαχτούρη
Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Δημήτρη Βαρβαρέσου βρίσκονται σε εξέλιξη από την Αστυνομία. Ο Βαρβαρέσος μαζί με τον Θέμη Δήμου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, φέρονται να έχουν εμπλοκή στη δολοφονία των Κώστα Φράγκου και Βασίλη Σινούρη, έξω από κλαμπ της οδού Σαχτούρη, τον περασμένο Απρίλιο.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο στοιχείο και πληροφορία προκειμένου να οδηγηθούν στα ίχνη του Βαρβαρέσου, ο οποίος μαζί με τον Δήμου, φέρονται να εμπλέκονται σε σωρεία ένοπλων ληστειών.

Αυτή την ώρα, ο αλλοδαπός ανακρίνεται στην Ασφάλεια Αττικής για τις ληστείες αλλά και για να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή του σε άλλες ενέργειες.

Μάλιστα έχει ανέβει κλιμάκιο της Ασφάλειας Πάτρας για να συμμετάσχει στις έρευνες της υπόθεσης.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε μαζί με τον Έλληνα συνεργό του, σε καφενείο στην περιοχή του Χαλανδρίου. Παρά ταύτα, ο Έλληνας καταζητούμενος κατόρθωσε να διαφύγει.

Ο Αλβανός κατηγορείται για τουλάχιστον δέκα ληστείες στην Αττική, τη Ναύπακτο και τη Ρόδο, όπου οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς.

Οι δύο άνδρες έχουν καταγραφεί από κάμερες τραπεζών τις οποίες έχουν ληστέψει και σύμφωνα με την αστυνομία έχουν αναγνωριστεί, επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έπαιρναν μέτρα προφύλαξης, δρώντας με ακάλυπτα πρόσωπα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ