2013-06-28 21:01:21
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Φούλαμ για Αμαλφιτανό...
Στον Ολυμπιακό «στέλνουν» τον Μόργκαν Αμαλφιτανό βρετανικά μέσ ενημέρωσης, υποστηρίζοντας ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας κέρδισαν την Φούλαμ στην μάχη διεκδίκησης του 28χρονου διεθνούς Γάλλου μέσου της Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του Μόργκαν Αμαλφιτανό σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο! Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στο Νησί, την Παρασκευή, «έστελναν» τον 28χρονο διεθνή Γάλλο μέσο της Μαρσέιγ στον Θρύλο, υποστηρίζοντα ςμάλιστα, ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας κέρδισαν την Φούλαμ στην διεκδίκηση του Αμαλφιτανό!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «clubcall.com» αναφέρει:

«O Ολυμπιακός κέρδισε την Φούλαμ στην κούρσα για την υπογραφή του Μόργκαν Αμαλφιτανό, ως δανεικού με οψιόν αγοράς.

Ο προπονητής των Λονδρέζων, Μάρτιν Γιολ ήλπιζε ότι θα καταφέρει να κάνει δικό του του Γάλλο άσο ο οποίος μετακόμισε 2 χρόνια πριν από την Λοριάν στην Μασσαλία χωρίς να καταφέρει να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες, παίρνοντας μέρος σε λιγότερα από τα μισά παιχνίδια της ομάδας του.


H Μαρσέιγ θα τον αφήσει να φύγει με την μορφή δανεισμού και το «Κρέιβεν Κότατζ» ήταν ένας από τους πιθανούς προορισμούς του από την στιγμή που έδειξε ενδιαφέρον για εκείνον ο Μάρτιν Γιόλ.

Τελικά ο Μοργκάν Αμαλφιτανό επέλεξε τον Ολυμπιακό μετά και τις συζητήσεις που είχε με τον πρώην άσο των Μασσαλών και νυν τεχνικό διευθυντή των ερυθρολεύκων, Πιερ Ισά».

 

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σέξυ “καλόγρια”
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σέξυ “καλόγρια”
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ