2013-06-28 11:32:03
Φωτογραφία για Δωρεάν εμβολιασμός για παιδιά άπορων και ανασφάλιστων οικογενειών του Δ.Βέροιας
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε δωρεάν εμβολιασμός για τα παιδιά των άπορων και ανασφάλιστων οικογενειών του διευρυμένου Δήμου Βέροιας, με βάση το αντίστοιχο πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Τμήμα Φαρμάκων της Π.Ε. Ημαθίας) και την παράλληλη στήριξη της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Η καταγραφή των παιδιών που εμβολιάστηκαν είχε ξεκινήσει στο Δημοτικό Ιατρείο, με τη Δωρεάν Εκστρατεία Παιδικού Εμβολιασμού από το Σεπτέμβριο του 2012. Τα παιδιά που εμβολιάστηκαν στις17-6-13 ήταν 29, ενώ διατέθηκαν συνολικά 44 εμβόλια από τη Μ.Κ.Ο. Αποστολή Άνθρωπος και από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η δράση αυτή πρόκειται να συνεχιστεί, γι’ αυτό καλούμε τις οικογένειες που είναι ανασφάλιστες ή έχουν βιβλιάριο απορίας ή τους φορείς που γνωρίζουν τέτοιες περιπτώσεις, να απευθύνονται στο Δημοτικό Ιατρείο, ώστε να συμμετάσχουν στον επόμενο εμβολιασμό ο οποίος προγραμματίζεται για τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου 2013.
kathemera.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ