2013-06-27 11:48:12
Φωτογραφία για Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Aυθαίρετη η αναβολή της παράστασης Ένα παιδί μετράει τ΄άστρα
Η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας με έκπληξη πληροφορήθηκε την μονομερή ανακοίνωση - εκ μέρους του γραφείου που έχει την Διεύθυνση Παραγωγής - αναβολής της παράστασης "Ενα παιδί μετράει τ' άστρα" η οποία ήταν προγραμματισμένη ν' «ανέβει» στο Ρωμαϊκό Ωδείο την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί το γεγονός της επίκλησης εκ μέρους του ίδιου γραφείου, κωλύματος, λόγω της δήθεν μη έγκρισης παραχώρησης του Ρωμαϊκού Ωδείου, από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Η αιτιολογία αυτή δεν έχει καμία βάση, καθώς για τις εκδηλώσεις που είναι ενταγμένες στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας, την ευθύνη λήψης έγκρισης παραχώρησης των αρχαιολογικών χώρων από το Κ.Α.Σ., έχει μόνο ο θεσμός του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Η αυθαίρετη ανακοίνωση - από το ίδιο γραφείο - ως μήνα πραγματοποίησης της παράστασης , τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, (να σημειωθεί πως τότε δεν υπάρχουν εκδηλώσεις του Φεστιβάλ), μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλεί. Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι υποχρεωμένο να περιφρουρήσει το κύρος του θεσμού και να προβεί στις πρέπουσες νομικές ενέργειες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ