2013-06-26 13:30:07
Φωτογραφία για Είμαι όπως όλες οι γυναίκες. Νιώθω ανασφαλής με την εικόνα μου
Τι κι αν είναι μία από τις πιο σέξι σταρ στον κόσμο; Τι κι αν με τα πικάντικα σόου της μοιράζει εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό; Τι κι αν ποζάρει στο φακό ημίγυμνη φορώντας άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα;

Η Ντίτα φον Τιζ εξομολογείται πως δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες γυναίκες και βασανίζεται και η ίδια κατά καιρούς από τις ανασφάλειές της.

"Όπως ο καθένας, δεν νιώθω πάντα ασφαλής με την εικόνα μου. Έχω κι εγώ τα άγχη και τις ανασφάλειές μου" ανέφερε η ντίβα του μπουρλέσκ στο περιοδικό Bwatt και πρόσθεσε:

"Προσπαθώ όμως να αγαπώ τον εαυτό μου και να αποδέχομαι ό,τι δεν μου αρέσει σε αυτόν".

Κι όλα αυτά τα δήλωσε η 40χρονη σταρ ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό με αισθησιακά εσώρουχα, που άφηναν λίγα στη φαντασία.

"Πάντα ψάχνω τρόπους να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να αισθάνομαι καλά. Θέλω να νιώθω ότι έκανα κάτι καλό για μένα, όπως να τρώω προσεκτικά και να γυμνάζομαι" συμπλήρωσε η Ντίτα και απευθυνόμενη στις θαυμάστριές της είπε:

"Έφτιαξα μόνη μου τα μαλλιά μου και βάφτηκα μόνη μου στο Φεστιβάλ των Καννών. Στάθηκα δίπλα σε σταρ που πέρασαν όλη την ημέρα με ομάδες κομμωτών και make up artist. Άμα μπορώ να το κάνω εγώ, τότε μπορείτε να το κάνετε κι εσείς".
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ