2013-06-26 13:15:08
Φωτογραφία για Μείωση 30% στους μισθούς των υπουργών ανακοίνωσε ο Σαμαράς
Το πρώτο υπουργικό συμβούλιο έλαβε χώρα μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης και ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το στίγμα και τις πρώτες εντολές στα μέλη της κυβέρνησης που προανήγγειλε περικοπές ''προνομίων'', λίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις και ζήτησε πολλή δουλειά.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε δύο μέτρα για τη νέα κυβέρνηση και είπε ότι ο μισθός των μελών του υπουργικού συμβουλίου θα περικοπεί κατά 30% και θα δώσει εντολή στον υπουργό Εσωτερικών να περιοριστεί η χρήση των αυτοκινήτων από τα μέλη της κυβέρνησης στο απολύτως απαραίτητο.

''Πάντα πίστευα ότι ο καλύτερος τρόπος για να κυβερνήσει κανείς είναι να δίνει πρώτος το παράδειγμα'' υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Παράλληλα συνέστησε στους υπουργούς να μην βγαίνουν κάθε μέρα στα κανάλια και να συντονίζονται επικοινωνιακά σε κεντρικό επίπεδο για να μην υπάρχουν ''παραφωνίες''.

''Και βέβαια όχι κάθε μέρα στα κανάλια όταν δεν υπάρχει λόγος. Όλοι μας έχουμε τις καλύτερες προθέσεις αλλά δεν με μοιάζουν οι καλύτερες προθέσεις με νοιάζει το έργο και η αποτελεσματικότητα''. 
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ