2013-06-26 11:28:58
Φωτογραφία για Ολοένα και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Αμαλφιτανό
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αμαλφιτανό βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Διαβάστε τις εξελίξεις.

Koντά στην πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι ο Μοργκάν Αμαλφιτανό.

Μετά το "ναι" της Μαρσέιγ προς τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Αμαλφιτανό, οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Το θέμα χειρίζεται ο Ισά και σύμφωνα με πληροφορίες οι συνομιλίες γίνονται σε πολύ καλό κλίμα. Η διαπραγμάτευση έχει προχωρήσει αρκετά σε βαθμό που δείχνει πως πηγαίνει σε συμφωνία.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει διαρρεύσει επίσημα το παραμικρό όσων αφορά τις συνομιλίες και το μόνο που παραδέχονται είναι ότι ο Γάλλος άσος ενδιαφέρει.

Η Μαρσέιγ έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη ως δανεικού ή με ελεύθερη μεταγραφή ενώ με την πλευρά του Αμαλφιτανό γίνεται πλέον διαπραγμάτευση ώστε ο παίκτης να ρίξει τις απαιτήσεις του καθώς αμείβεται με 1,4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Με την Μαρσέιγ ο Αμαλφιτανό έχει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γαλλία ο Ολυμπιακός προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο τριών χρόνων με πάνω από ένα εκατομμύρια ευρώ απολαβές το χρόνο ενώ δέλεαρ αποτελεί το γεγονός ότι θα μπορεί να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ