2013-06-26 09:29:03
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη: Σωρεία παράνομων πράξεων και καμία ασφάλεια στη δυτική είσοδο Θεσσαλονίκης (CITY GATE)
Ειμαι κάτοικος της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα επι της οδού Μαντζάρου κοντά στη δυτική είσοδο της πόλης (περιοχή CITY GATE).

Η κατασταση στην περιοχή μας είναι απελπιστική. Κάθε βράδυ μετα την δύση του ηλίου δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε τοσο εμείς όσο και τα παιδιά μας αφού οι περισότεροι είμαστε γονεις.

Για να γίνω πιο σαφής επι της οδού Μαντζάρου υπάρχουν πολλά εγκαταλελημμένα κτήρια στα ΄λόγω το ότι είναι προσβάσιμα από τον καθένα αφού δεν είναι ασφαλισμένα γίνονται σωρεία παράνομων πράξεων (διακίνηση ουσιών, δημόσιος συνουσιασμός πορνών της περιοχής , δημόσιος συννουσιασμός ομοφυλοφύλλων με ότι αυτό συνεπάγεται απο άποψη κοινωνικής υγειηνης) και όλα αυτά συνοδευόμμενα από φωνες βρισιές . Φανταστείτε δίπλα στη οικοδομή που διαμένουμε και συγκεκριμμένα στο νουμερο 5-7 βρίσκεται ενα εγκαταλελημμένο κτήριο στο οποιο πλησιάζοντας το κάποιος μπορεί να δει από χρησιμοποιημμένες σύριγγες, ακαθαρσίες , χαρτια υγείας χρησιμοποιήμμένα ,προφυλακτικά,σερβιέτες , σκουπίδια και πολλά αλλα
. Απέναντι ακριβως 'ενα κτήριο με σπασμένα τζάμια μέσα στο οποίο έχουν βρεί καταφύγιο λαθρομετανάστες οι οποίοι μπαίνουν σκαρφαλόνοντας στην εξωτερική καγκελόπορτα αφού η μέσα πόρτα είναι διερηγμένη. Σας αποστέλω και ενα δειγμα φωτογραφιών να πάρετε μια ιδέα για τι κατασταση μιλάμε. Πολλά αυτοκίνητα με βουλγάρικες πινακίδες και ύποπτους επιβαίνοντες. Οι κλήσεις μας στην αστυνομία καθημερινές αλλα΄παρόλο το πρόβλημα δεν εχει καθοριστεί εστω μια τακτική περιπολος της αστυνομίας επι της οδού προκειμένου να υπάρχει κλίμα ασφάλειας στην περιοχή και να μην συμβαίνουν όσα προανέφερα. Παρά τις επανειλημένες εκλήσεις μας η αστυνομία δεν έχει προβεί στην σφάλιση των εγκαταλελημμένων κτηρίων καθώς και κάποιων παρανόμως διατηχθέντων . Ελπίζω η δημοσέυσή σας να ευαισθητοποήσει τους υπευθύνους και να προβουν σε ενέργειες τοσο για την αστυνομική παρουσία στην περιοχή όσο και για την εξαλειψη των παραπάνω κρυσφηγετων και την ασφάλεια των οικογενειών μας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ