2013-06-24 10:11:04
Φωτογραφία για Γ. Μπουτάρης: Βγήκα στην TV100 δύο φορές- Ο Παπαγεωργόπουλος είχε λιβανιστήρι
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δηλώνει ότι θα υποστηρίξει ένα νέο κεντροαριστερό σχήμα σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει ηγετικές φιλοδοξίες. Υπογραμμίζει ότι σε ένα τέτοιο σχήμα δεν χωρούν εγωισμοί, καθώς και ότι θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σοβιετικού τύπου αντιλήψεις για το κράτος, από κομματικές και πελατειακές αντιλήψεις.

Για τη Δεξιά, ο κ. Μπουτάρης σημειώνει: «Επειδή μίλησα για σοβιετική αντίληψη, το χειρότερο είναι ότι η Δεξιά στην Ελλάδα έχει συχνά μία αντίληψη για το κράτος ακόμη πιο... σοβιετική και από αυτήν του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ στις καλές του ημέρες είχε δώσει πολλά δείγματα φιλελεύθερης αντίληψης και σεβασμού στον πολίτη».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπουτάρης αναφέρει: «Οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να συγκλίνουν σε μια κοινή αντίληψη ότι δεν χρειάζονται εκλογές. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανός να κυβερνήσει σήμερα, ούτε η ΝΔ μπορεί να κάνει κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το αποτέλεσμα θα είναι ακυβερνησία».


Ερωτηθείς για τις αλλαγές που έκανε ο ίδιος στη δημοτική τηλεόραση και ραδιοφωνία (μειώθηκαν οι εργαζόμενοι από 220 -και με μετατάξεις- σε 120 και τα έξοδα από 8 εκατ. ευρώ σε 3-3,5 εκατ. ευρώ) ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απαντά:

«Ηταν κάποια στελέχη που παραβίαζαν κατάφωρα τους κανόνες και απόδειξη ότι κάναμε το σωστό είναι ότι και στα δικαστήρια όπου προσέφυγαν έχασαν. Κάτι που δεν έχει κοινοποιηθεί ευρύτερα. Όταν παραλάβαμε τη δημοτική τηλεόραση ήταν ένα λιβανιστήρι του δημάρχου. Προχωρήσαμε σε μία γενναία αναδιάρθρωση. Εγώ είναι ζήτημα αν αυτά τα 2,5 χρόνια που είμαι δήμαρχος έχω εμφανιστεί δύο φορές. Εκτός από τη μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά εκεί ισχύουν ίδιοι όροι και για όλους τους άλλους. Θυμίζω ότι ο Β. Παπαγεωργόπουλος είχε ακόμη και προσωπική εβδομαδιαία εκπομπή».
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ