2013-06-24 10:01:08
Φωτογραφία για ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ... ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Εκτός από το θέμα των εκκαθαρίσεων που έχει ήδη ξεκινήσει, όπως σας έχουμε ενημερώσει, υπάρχει και το ζήτημα των μεταγραφών του Ολυμπιακού στα τμήματα ακαδημίας, αφού θα πρέπει οι παίκτες που φεύγουν να αντικατασταθούν με άλλους. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το ζήτημα, έτσι ώστε να ενισχυθούν όπως πρέπει τα τμήματα υποδομής των ερυθρόλευκων.

Άλλωστε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον "Γαύρο", έχουν ήδη ξεχωρίσει τους παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και μάλιστα με ορισμένους από αυτούς έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία.

Παράλληλα, έχουν υπάρξει ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν περάσει τις πύλες του Ρέντη και έχουν ξεναγηθεί στους χώρους των εγκαταστάσεων προκειμένου να γνωρίζουν πού πρόκειται να προπονούνται καθημερινά με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Μάλιστα αρκετοί από τους πιτσιρικάδες έχουν επιλεγεί από τις δοκιμές που έχουν γίνει κατά καιρούς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη με επικεφαλής τον διευθυντή της ακαδημίας, Μπερντ Στορκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ