2013-06-22 12:48:04
Φωτογραφία για ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΧΑΪΝΣ... ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Με αγωνία περιμένουν στον Ολυμπιακό την απάντηση του Κάιλ Χάινς.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει βελτιωμένη πρόταση στον Αμερικανό και ευελπιστούν πως θα γίνει αποδεχτή, παρά το δυναμικό μπάσιμο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον παίκτη.

Ο έμπειρος σέντερ έχει στα… χέρια του την προσφορά των ερυθρόλευκων που φτάνει τα 2.000.000 δολάρια για 2 χρόνια και εκείνη των Ρώσων που ανέρχεται για το ίδιο χρονικό διάστημα στα 2.400.000 δολάρια.

Ο ίδιος έχει δηλώσεις πολλές φορές πως θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι και δεν θα κρίνουν τα χρήματα την τελική του απόφαση. Μένει να αποδειχθεί και με πράξεις Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός σκέφτεται και το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη. Μέσα στο επόμενο διάστημα, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα ξεκινήσουν επαφές με την πλευρά του αρχηγού της ομάδας με σκοπό να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Ο αρχηγός αποτελεί το βαρόμετρο του Θρύλου και στο Λιμάνι πιστεύουν ότι θα γίνει πράξη η επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα για παραμονή του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Είναι λογικό, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα, όλο το… βάρος να έχει πέσει στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, καθώς πολλά θα κριθούν αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, από την εξέλιξη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις με τον Σπανούλη και τον Χάινς.

Τέλος, ενόψει της νέας περιόδου, η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ποντάρει αρκετά στους Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Μαυροειδή, οι οποίοι την σεζόν που ολοκληρώθηκε στάθηκαν άτυχοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ