2013-06-17 18:20:45
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ... «ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Συνεχίζονται τα αφιερώματα για τους πρωταθλητές Ευρώπης και τη Δευτέρα ήταν η σειρά του Κώστα Παπανικολάου, του ανθρώπου που παίρνει διάφορους χαρακτηρισμούς από τους συναδέλφους που έγραψαν το κείμενο.

«Ο Κώστας Παπανικολάου είναι σαν ένας περιστρεφόμενος δερβίσης στο παρκέ. Μαζί με τον MVP της Ευρωλίγκας Βασίλη Σπανούλη, ο Παπανικολάου ήταν ο έτερος του Ολυμπιακού που κέρδισε βραβείο κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς κέρδισε εκείνο του ανερχόμενου αστέρα. Έχοντας ήδη κάνει αίσθηση το 2011-12, ο Παπανικολάου ανέβασε επίπεδο το παιχνίδι του όντας ο πιο εύστοχος στα σουτ τριών πόντων. Ήταν βράχος όταν οι κόκκινοι βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο στο ματς με την Κίμκι στο φινάλε του Top 16 και ο ίδιος είχε νταμπλ-νταμπλ, ενώ την ίδια εβδομάδα ανακηρύχτηκε σε MVP», γράφει το κείμενο και καταλήγει.

«Όπως πάντα, ο Παπανικολάου είχε εξέχουσα θέση στα highlights του Final 4 της Ευρωλίγκας. Από το πάτημα στην baseline ανάμεσα σε δύο παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα πρώτα λεπτά του ημιτελικού, έως τη βοήθεια που προσέφερε στον Κάιλ Χάινς στο κόψιμο στον Νίκολα Μίροτιτς, στον τελικό. Αργότερα, ένα fastbreak στο τέταρτο 10λεπτο βοήθησε στο να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης και να γίνει το back-to-back από τους κόκκινους. Μόλις 22 χρόνων, ο Παπανικολάου είναι στον δρόμο για μια μεγάλη καριέρα στην Ευρωλίγκα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ