2013-06-14 16:38:03
Φωτογραφία για Δήλωση του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή  για το κλείσιμο της ΕΡΤ
«Καταδικάζω απερίφραστα την εντελώς λανθασμένη ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία διαβούλευση τη δημόσια ραδιοτηλεόραση από τα μεσάνυχτα της περασμένης.

Μπορεί στην ΕΡΤ ορισμένοι μεγαλοσχήμονες, μια μικρή μειοψηφία για την ακρίβεια, να λειτουργούσαν παρασιτικά σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζόμενων που ζούσαν τις οικογένειες τους με μικρές απολαβές, προσφέροντας ανεκτίμητο έργο, ωστόσο αυτός δεν ήταν λόγος για να κλείσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η απόφαση αυτή αντιβαίνει σε κάθε κανόνα του συντάγματος.

Αφήνει στο δρόμο εκατοντάδες ανέργους.

Αδιαφορεί για το πολιτιστικό της αρχείο που αποτελεί εθνική μας κληρονομιά.

Δημιουργεί τρόμο και ανοίγει το δρόμο για διάλυση δημόσιων φορέων και ΔΕΚΟ, με συνέπεια χιλιάδες απολύσεις και την συρρίκνωση δημοσίων αγαθών.


Συνεχίζει την επίθεση στην δημόσια ενημέρωση, τη γλώσσα, την ιστορία και τη μνήμη μας.

Εκφράζω την συμπαράστασή μου στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ, και

Καλώ τους συνδημότες μου, που δίνουν μεγάλο αγώνα σήμερα να αποτρέψουν την αιφνίδια απόφαση της Διοίκησης να μεταφέρει τις Διοικητικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ Αμφιάλης , στη Δραπετσώνα, να καταγγείλουν το προεδρικό διάταγμα που βάζει λουκέτο στη Δημόσια τηλεόραση να μην επιτρέψουν να χαθεί άλλη δημόσια περιουσία. Να αντιδράσουν ΤΩΡΑ! Είναι μια ευκαιρία. Αύριο θα είναι αργά».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ