2013-06-14 12:25:03
Φωτογραφία για ΕΣΗΕΠΗΝ: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση
Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους και όλο το λαό για τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και πορείες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλες τις πόλεις όπου λειτουργούν ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί της ΕΡΤ.

Η κοινωνία απέδειξε ότι είναι ενωμένη και αποφασισμένη να αποκρούσει τα αντιλαϊκά, αντισυνταγματικά σχέδια της κυβέρνησης για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη νέα κινητοποίηση που προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ σε όλα τα Μέσα, στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων εικοσιτετράωρων απεργιών με τις οποίες ο δημοσιογραφικός κόσμος απαντά στην ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Η νέα απεργία αρχίζει στις 06:00 αύριο, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 και ισχύει για τους εργαζόμενους σε εφημερίδες, περιοδικά, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, portals, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ, Γραφεία Τύπου, διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.


Τα ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα μπορούν να μεταδίδουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο απεργιακών ειδησεογραφικών δελτίων. Από την απεργία εξαιρούνται τα ραδιοτηλεοπτικά και ιντερνετικά μέσα, τα οποία αναμεταδίδουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Σημείωση: Σε περίπτωση που παρατηρηθούν κρούσματα απεργοσπασίας ή καταγραφούν περιπτώσεις αποδοχής ως αποτέλεσμα παρότρυνσης ή πίεσης προς συναδέλφους μέλη ή μη μέλη να εργαστούν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων εκτός των προκαθορισμένων πλαισίων θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό πειθαρχικές διαδικασίες".

patrasnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ