2013-06-14 12:13:05
Φωτογραφία για Τεράστια ερωτήματα από τα ψέματα του ΥΠΕΘΑ που αρνείται την Αεροναυτική άσκηση μεγάλης κλίμακας Ελλάδας-Ισραήλ
Μετά την ένταση των επαφών μεταξύ της ελληνικής και ισραηλινής κυβέρνησης, με χαρακτηριστικές τις επαφές των ΥΠΕΞ Δ.Αβραμόπουλου και του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου με τους αντίστοιχους υπουργούς του κράτους Τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής, έρχεται η πραγματοποίηση της εν λόγω άσκησης.

Μια άσκηση που προκλητικά αρνείται τη διεξαγωγή της η κυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της όξυνσης του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και την προετοιμασία των νέων ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

Χαρακτηριστικό το παρακάτω δημοσίευμα:

«Μεγάλης κλίμακας αεροναυτική άσκηση με την συμμετοχή Ελληνικών και Ισραηλίτικων μαχητικών βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το πρωί πάνω από τα διεθνή ύδατα, Νότια της Κύπρου, εντός του Χώρου Ελέγχου Πτήσεων της Λευκωσίας, της Αθήνας και του Τελ-Αβίβ.

Του Κυριάκου Πομηλορίδη (ant1iwo.com)

Το σενάριο προβλέπει προσβολή θαλάσσιων στόχων, εμπλοκή των αεροσκαφών σε αερομαχίες και τον ανεφοδιασμό τους εν πτήσει, στο τρίγωνο μεταξύ Κύπρου – Κρήτης και Καστελόριζου.

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 του μηνός το θέατρο των ασκήσεων θα μεταφερθεί εντός του Κυπριακού Εναέριου Χώρου και συγκεκριμένα στα ανοιχτά της Πάφου, όπου με τη ενεργώ συμμετοχή και της Εθνικής Φρουράς θα πραγματοποιηθεί και άσκηση έρευνας και διάσωσης σε συνεργασία με αεροναυτικές δυνάμεις του Ισραήλ.

Πηγή από Υπουργείο Άμυνας, με την οποία επικοινώνησε ο ΑΝΤ1, όχι μόνο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, αλλά ενέταξε την πραγματοποίηση των ασκήσεων στους σχεδιασμούς που έχουν εκπονηθεί από τα επιτελεία και των τριών χωρών.

Όπως μάλιστα εγκύρως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, στις αμέσως επόμενες εβδομάδες οι ένοπλες δυνάμεις Κύπρου και Ισραήλ θα συμμετάσχουν σε κοινή άσκηση εντός της επικράτειας του Ισραήλ.

Επιστέγασμα της τριμερούς συνεργασίας θα αποτελέσει η πραγματοποίηση τον Σεπτέμβριο κοινής Αεροναυτικής άσκησης ευρείας κλίμακας, με τη συμμετοχή της Ελλάδας της Κύπρου και του Ισραήλ».

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι Ελλάδα-Κύπρος έχουν μετατραπεί σε ορμητήρια των ιμπεριαλιστικών επιθέσεων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε., ότι παίζουν κομβικό ρόλο στους βάρβαρους πολέμους της νέας Τάξης Πραγμάτων, με την αστική τάξη να αναμένει τεράστιο μερίδιο από το ξαναμοίρασμα του κόσμου και το δράμα των λαών.

Το αντιπολεμικό κίνημα πρέπει τώρα να απαιτήσει την ακύρωση της στρατηγικού χαρακτήρα στρατιωτικής συνεργασίας Ελληνικού-Ισραηλινού κράτους. Την επιστροφή των ελληνικών στρατευμάτων από το εξωτερικό και η άμεση έξοδος από ΝΑΤΟ-Ε.Ε. Το μπλοκάρισμα όλων των πολεμικών εξοπλισμών.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Diktiospartakos.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ