2013-06-13 16:58:06
Φωτογραφία για Xαμός έγινε μετά το τελευταίο δελτίο της ΕΡΤ - Νεύρα μεταξύ της Έλλης Στάη και του διευθυντή ειδήσεων κ. Θωμόπουλου
Πλούσιο είναι το ρεπορτάζ και το κους κους από τις «τελευταίες ώρες» πριν πέσει το μαύρο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στην ΕΡΤ, την προχθεσινή Τρίτη 11 Ιουνίου το βράδυ.

Όπως γράφει το σάιτ του καναλιού Star, την κρίσιμη στιγμή που «πάγωνε» όλη η Ελλάδα βλέποντας την ζωντανή μετάδοση να κόβεται στην κυριολεξία στον αέρα και η ΕΡΤ περνούσε στην ιστορία, η κορυφαία παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης Έλλη Στάη είχε καβγά με τον Βασίλη Θωμόπουλο, ενώ λέγεται ότι δύο από τους βασικούς δημοσιογράφους - παρουσιαστές... μοίραζαν τρόπος του λέγειν, μεταξύ τους θέσεις στη νέα ΕΡΤ που θα διαμορφωθεί μετά από δυόμιση μήνες!

Μπορεί η Έλλη Στάη να ήταν συγκινημένη στο αποχαιρετιστήριο δελτίο ειδήσεων (εντύπωση έκανε ακόμα ότι η αναστάτωση της ήταν εμφανής ενώ και η εμφάνιση της δεν ήταν τόσο περιποιημένη όσο άλλες φορές), ωστόσο όπως γράφει το Star.gr, την... «αγάπη» της ή μάλλον κόντρα της με τον Διευθυντή Ειδήσεων της ΝΕΤ δεν την ξέχασε. Η παρουσιάστρια είχε έντονο διάλογο με τον Βασίλη Θωμόπουλο στο κοντρόλ και δεν μπορούσαν να συντονιστούν.


Την ίδια ώρα, κάποιοι έσπευdαν να "καπαρώσουν" από τώρα θέση στον νέο οργανισμό της ΕΡΤ όταν και όποτε γίνει. Οι Αντώνης Αλαφογιώργος και Διονύσης Μποτώνης, σύμφωνα με το star.gr θέλησαν να προλάβουν την θέση.

Βέβαια να λέμε και του στραβού το δίκιο σε μία τέτοια κατάσταση που προκάλεσε σοκ και δέος, όλες οι αντιδράσεις είναι ανθρώπινες και θεμιτές και τα νεύρα και η ανασφάλεια πραγματικά περίσσευαν από την Τρίτη 11 Ιουνίου το απόγευμα στην ΕΡΤ και τους εργαζόμενους της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ