2013-06-12 14:28:02
Φωτογραφία για «Τελικός» με Ηρακλή για τον Ολυμπιακό Βόλου
Ο Ολυμπιακός Βόλου ψάχνει νέο ξεκίνημα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου των play off.

Η ήττα από τον Παναιτωλικό και όσα έγιναν στο Αγρίνιο είναι βέβαιο ότι απασχολούν ακόμα τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να τα αφήσουν πίσω και την Τετάρτη (12/06) να κάνουν νέο ξεκίνημα και να επικρατήσουν στο Πανθεσσαλικό του Ηρακλή. Ενδεχόμενο απώλειας βαθμών είναι πιθανό να μεγαλώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους για να φτάσουν στην 4η φετινή επικράτηση απέναντι στον Γηραιό.

Τα προβλήματα, βέβαια, δεν λείπουν για τον Γιώργο Βαζάκα. Ο Θανάσης Παλαιολόγος είναι τιμωρημένος, ο Σταμάτης Καρράς και ο Θανάσης Κωστούλας τραυματίες, ενώ εκτός πλάνων έμεινε και ο Δημήτρης Πετκάκης, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Αντίθετα, στη 18άδα επέστρεψαν οι Ναντάγια, Κατσιαρός, ενώ η συμμετοχή του Ολίσε θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς.


Η αποστολή: Γκίτκος, Ρόκα, Μπολάτι, Μπρέσκα, Ναντάγια, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Γκότοβος, Γόγολος, Γουσούλης, Καπετάνος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Σολάκης, Τσιάτσιος.

Δεν ζητάει εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής ο Ολυμπιακός Βόλου

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα ζητήσει εισιτήρια για τους φιλάθλους του για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη. "Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να μην δώσουμε εισιτήρια στις άλλες ομάδες για τα εντός έδρας παιχνίδια μας, ξέραμε ότι κάτι ανάλογο θα πρέπει να συμβεί κι όταν θα είμαστε εμείς φιλοξενούμενοι" επισήμανε στο magnesiasports ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Καραγιάννης. Έτσι, είναι στη διακριτική ευχέρεια της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εάν θα ανοίξει κάποια θύρα του Πανθεσσαλικού μόνο για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, κάτι που θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.

Ανακοίνωση Austrian Boys

Από το σύνδεσμο φιλάθλων Austrian Boys λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: "Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στο Σταμάτη Καρρά και ευχόμαστε να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα τα σωματικά και ψυχικά τραύματα που του άφησε η άνανδρη ενέργεια ψευτομαγκιάς κάποιων στο Αγρίνιο. Σταμάτη είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψεις σε αγωνιστικούς ρυθμούς και από αυτή την περιπέτεια θα βγεις ακόμα πιο δυνατός και θα πετύχεις μαζί με την ομάδα μας μεγάλες επιτυχίες. Να είσαι βέβαιος ότι όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου πιστεύει πάρα πολύ στην ποδοσφαιρική σου αξία και στην δύναμη σου ως άνθρωπος. Μην φοβάσαι τίποτα. Τα καλύτερα έρχονται και για σένα και για την ομάδα μας. Θα θέλαμε επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας για την αγωνιστικότητα τους και την ψυχή που δείξανε κάτω από αντίξοες συνθήκες στο Αγρίνιο και να τους υποσχεθούμε ότι μέχρι το τέλος των Play-off θα είμαστε κοντά τους. Τέλος, καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να αποδείξει για ακόμα μια φορά την αγάπη του για το σύλλογο και να προσέλθει μαζικά στο παιχνίδι με την Ηρακλή την Τετάρτη για να συμπαρασταθεί με δυναμισμό στους παίκτες μας. Είμαστε περήφανοι για αυτήν την ομάδα και μέχρι τέλους θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει".

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ