2013-06-12 13:45:06
Φωτογραφία για Στέψη ή... βήμα αντεπίθεσης;
Αν ο Ολυμπιακός χάσει σήμερα... χάνεται.

Αν ο Παναθηναϊκός χάσει, απλά, θα έχει την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής στην έδρα του την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ - σε ένα ματς που σαφώς θα έχει περισσότερο άγχος.

Απόψε στις 21:00 στο ΣΕΦ (ζωντανή γραπτή περιγραφή του woop.gr) θα μάθουμε αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει σκούπα και θα στεφθεί πρωταθλητής ή αν ο Ολυμπιακός θα απαντήσει στο 2-0 των "πράσινων".

Οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν σήμερα στο παρκέ του φαληρικού σταδίου, με τις διοικήσεις ωστόσο να έχουν μπει στον "πόλεμο" μέσω των αντιπαραθέσεων τους στην κλήρωση των διαιτητών της ΚΕΔ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης περιμένει από τους παίκτες τους να πάρουν... σκούπα και να καθαρίσουν τη σειρά των τελικών, ενώ από την άλλη ο Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη και μοναδικός σκοπός είναι το 2-1.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους "ερυθρόλευκους", ο Εϊσι Λο είναι καλύτερα έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρούσε.

Για τον Παναθηναϊκός, ο Στεφάν Λάσμε έχει δείξει ότι έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα στο στομάχι.

Έτσι οι τεχνικοί των δύο "αιωνίων" πηγαίνουν στο αποψινό ματς με όλα τα "όπλα" στη διάθεσή τους.

*Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το κλείσιμο της ΕΡΤ, το ματς θα μεταδοθεί λογικά (δεδομένου του ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση) από τον ΑΝΤ1.
woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ