2013-06-12 10:28:50
Φωτογραφία για Στον ΑΝΤ1 ο 3ος τελικός ελέω...ΕΡΤ
Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ μέσω του WEB προγράμματός της. Από το βράδυ της Τρίτης μάλιστα υπήρχε ενημέρωση για μετάδοση του τελικού από ιδιωτικό κανάλι, με τον ΑΝΤ1 να αναλαμβάνει τελικά την υποχρέωση.

H ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει απεργία διαρκείας στα ιδιωτικά κανάλια και είναι αμφίβολο αν θα δώσει άδεια για να μεταδοθεί η τρίτη αναμέτρηση των τελικών στο ΣΕΦ. Σε λίγο αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από τον ιδιωτικό σταθμό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί στην ΕΡΤ αντιδρούν με αυτή την απόφαση.

Είναι για πρώτη φορά που θα γίνει μετάθεση αγώνα με αυτό τον τρόπο και μάλιστα γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου το ιδιωτικό κανάλι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Από αύριο θα αρχίσουν και οι διαπραγματεύσεις για τον τέταρτο αγώνα (εάν χρειαστεί) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ερωτηματικά για το μέλλον Από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ εκφράζεται η απορία πως θα εκπληρωθούν οι συμβατικές υποχρεώσεις της δημόσιας τηλεόρασης όσον αφορά στις αθλητικές διοργανώσεις
. Εκτός από τους τελικούς της Α1, οι οποίοι ήταν εσωτερική υπόθεση και ξεπεράστηκε εύκολα υπάρχουν δύο μεγάλες διοργανώσεις προ των πυλών. Στον "αέρα" βρίσκονται λοιπόν το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και βεβαίως το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αγώνες μάλιστα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ εξασφαλίστηκαν την τελευταία στιγμή και μετά από πίεση του ΔΣ της ΕΡΤ, ώστε να οι Έλληνες να παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ και όχι από ιδιωτικό ή συνδρομητικό κανάλι τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας. Το δεύτερο και μεγαλύτερο project είναι η μετάδοση των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολλοί είπαν ότι και οι δύο διοργανώσεις διεξάγονται σε σχεδόν δύο μήνες, όμως, στην Αγία Παρασκευή εκφράζουν φόβους ότι η ΕΡΤ δεν θα έχει ανοίξει μέχρι τότε. Στην περίπτωση του Τσάμπιονς Λιγκ μάλιστα υπάρχει ρήτρα, την οποία καλείται να πληρώσει ο οργανισμός. Στις επόμενες ώρες αναμένεται να ενημερωθεί η TEAM η οποία διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό προϊόν και με ενδιαφέρον περιμένουν στην ΕΡΤ την επιστολή - απάντηση.

Υπάρχουν ακόμη δύο σπουδαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που βρίσκονται στον "αέρα". Το κύπελλο συνομοσπονδιών στη Βραζιλία (15/06 - 30/06) και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Under 20 με τη συμμετοχή της Ελλάδα, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ