2013-06-12 10:26:04
Φωτογραφία για Γ. Παναγιωτακόπουλος: Η Χούντα έπεσε το '74...
από το Γραφείο Τύπου

Η Δημόσια Τηλεόραση δεν είναι τσιφλίκι κανενός...

Κανενός Κεδίκογλου και κανενός Στουρνάρα!

Η Δημόσια Τηλεόραση ανήκει στον ελληνικό λαό και αυτόν οφείλει να υπηρετεί.

Η χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης του κ. Σαμαρά είναι μια μαχαιριά στην καρδιά της Δημοκρατίας και σαν τέτοια την καταγγέλλω με όλη μου τη δύναμη.

Είναι μια απόφαση που στοχεύει στην χειραγώγηση της ενημέρωσης, στην παράδοσή της στα ιδιωτικά συμφέροντα που μπορούν να υπερασπίζονται πολιτικές ενάντια στα συμφέροντα του λαού μας.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ευτελίζει, για μία ακόμη φορά, κάθε έννοια κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και διαδικασίας. Οι λογικές του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» δεν ταιριάζουν με τις δημοκρατικές μας παραδόσεις και προσβάλουν την ιστορική μας διαδρομή.

Είναι ένα αντισυνταγματικό πραξικόπημα.

Αυτό το πραξικόπημα δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό από το ΠΑΣΟΚ.

Είναι απορίας άξιον για ποιο λόγο το ΠΑΣΟΚ και η σημερινή του ηγεσία εξακολουθεί να στηρίζει μια Κυβέρνηση, που αποφασίζει χωρίς να ρωτά κανέναν, που απολύει με υπογραφές δύο Υπουργών 2650 εργαζόμενους, που ξεπουλάει καθετί δημόσιο, που προχωρά σε πράξεις αντισυνταγματικές, αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και επικίνδυνες για το δημοκρατικό πολίτευμα.

Για ποιο λόγο το κάνει;

Τι περιμένει; Δεν κατανοεί ότι προσβάλλει την ίδια μας την ιστορία;

Τι σημαίνει ότι δεν «τίθεται σε αμφισβήτηση η κυβερνητική συνοχή»; Καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί στη χώρα;

Καταλαβαίνουν ότι συμμετέχουν σε ένα διαρκές πολιτικό έγκλημα κατά της ίδιας της κοινωνίας;

Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και στις οικογένειές τους που αναγκάζονται να περάσουν έναν τεράστιο Γολγοθά, γιατί κάποιοι μικροί και υποτελείς πολιτικοί, βρέθηκαν υποσχόμενοι εντελώς διαφορετικά πράγματα, στην διακυβέρνηση της χώρας.

Είναι καθήκον όλων μας να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην εργασία κάθε Έλληνα πολίτη και το δικαίωμά του στην ενημέρωση. Είναι αγώνας για την Δημοκρατία. Είναι αγώνας για τα αυτονόητα που σήμερα αμφισβητούνται.

Ως εδώ Φτάνει πια η επίκληση της «σωτηρίας της χώρας» για να δικαιολογηθούν εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ